Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: «Πάμε μπροστά με γνώση και σχέδιο»


Με κατοίκους του Σέσκλου συναντήθηκε σήμερα, σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος κ.Πάνος Σκοτινιώτης, συνοδευόμενος από πολυπληθές κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά».Συνεχίζοντας τις καθημερινές επισκέψεις του σε περιοχές του Δήμου Βόλου, ο κ.Σκοτινιώτης επισκέφθηκε το Σέσκλο όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με δημότες όλων των ηλικιών για τα σημαντικότερα θέματα που τους απασχολούν. Ο Δήμαρχος επανέλαβε, μεταξύ άλλων, τη θέση της παράταξής του για αναβάθμιση του ρόλου των Τοπικών Κοινοτήτων και την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου, με τρόπο που θα σέβεται και θα αναδεικνύει την ιδιαίτερη ιστορική, πολιτισμική και κοινωνική ταυτότητα της κάθε περιοχής. 


Στο πλαίσιο αυτό χαρακτήρισε τους αρχαιολογικούς χώρους του Σέσκλου και του Διμηνίου, ως τον μεγάλο πολιτιστικό πλούτο της μείζονος πόλης μας, στην περαιτέρω αξιοποίηση του οποίων θα επικεντρωθούν οι πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής την επόμενη κρίσιμη πενταετία. Συγκεκριμένα, ο κ.Σκοτινιώτης ανέφερε ότι γίνονται συστηματικές προσπάθειες προκειμένου να συμπεριληφθούν οι αρχαιολογικοί χώροι του Σέσκλου και του Διμηνίου στα προγράμματα εκδρομών για τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που καταπλέουν στο λιμάνι του Βόλου και, μάλιστα, οι επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους να συνοδεύονται από επισκέψεις στο κέντρο των οικισμών, ώστε να υπάρξει τζίρος στα τοπικά καταστήματα.

Ο κ.Σκοτινιώτης κάλεσε τους κατοίκους του Σέσκλου να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση της Δευτέρας 28 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, στο αμφιθέατρο «Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου θα παρουσιαστούν οι κατευθυντήριες αρχές του προγράμματος της δημοτικής παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», καθώς και το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «τώρα ψηφίζουμε για την πόλη μας και τους ανθρώπους της. Δεν παίζουμε με την τύχη της πόλης μας, δεν παραδίδουμε το μέλλον της σε άδηλα συμφέροντα και στον άκρατο κομματισμό. Προχωράμε μπροστά όλοι μαζί, με πρόσωπο καθαρό, με γνώση και σχέδιο για το Βόλο του 2020, με σίγουρα βήματα και με αυτοπεποίθηση για τη νίκη στις εκλογές του Μαΐου».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: