Σάββατο 26 Απριλίου 2014

"Πάμε Μπροστά" με πρόσωπο καθαρό, για το Βόλο του 2020

Κάλεσμα σε όλους τους Βολιώτες να παραστούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και του προγράμματος του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, στο αμφιθέατρο «Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (κτίριο Παπαστράτου), απευθύνει ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης.

 «Σας καλούμε όλους σ’ ένα προσκλητήριο αγώνα και προοπτικής. Για να πάμε μπροστά με πρόσωπο καθαρό, για το Βόλο του 2020», τονίζει σε δήλωσή του ο κ.Σκοτινιώτης, υπογραμμίζοντας ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού “Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά” θα αποτελέσει συμβόλαιο εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία. Ο κ.Σκοτινιώτης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν να μείνουν στη μέση όσα με σκληρό καθημερινό αγώνα επιτεύχθηκαν τα τρία προηγούμενα δύσκολα χρόνια και θα εμπιστευτούν εκείνους που γνωρίζουν τα προβλήματα, έχουν σχέδιο για την πόλη και έχουν το κύρος, την αξιοπιστία και την εμπειρία να εγγυηθούν την προοπτική της.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει στη δήλωσή του, «είναι σίγουρο πως στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα επικρατήσει η νηφάλια εκτίμηση των πολιτών για το αυτοδιοικητικό σχήμα στο οποίο θα εμπιστευτούν τις τύχες του Δήμου για την επόμενη κρίσιμη πενταετία. Και είναι σίγουρο πως θα εμπιστευτούν εκείνες τις δυνάμεις που με πρόσωπο καθαρό επενδύουν στη λογική και την ελπίδα και όχι στο θυμό και το μηδενισμό των πάντων. Που επενδύουν στη γνώση των προβλημάτων και στην τόλμη να αναμετρηθούν με τις πραγματικές αιτίες αυτών των προβλημάτων και δεν καταφεύγουν στον άκρατο λαϊκισμό. Στις δυνάμεις που έχουν πραγματικά ρεαλιστικό όσο και φιλόδοξο πρόγραμμα για την πόλη του αύριο, για το Βόλο που οραματιζόμαστε στην εποχή μετά την κρίση, για το Βόλο του 2020. Στις δυνάμεις που απέδειξαν ότι η κοινωνική ευαισθησία δεν εξαντλείται σε δημαγωγικές κορώνες και σε ισοπεδωτικές αναφορές, αλλά απαιτεί συγκεκριμένες πολιτικές που απαντούν στις εξατομικευμένες ανάγκες των πολιτών. Στις δυνάμεις εκείνες που, απαλλαγμένες από κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, συστρατεύονται σ’ ένα καθαρά αυτοδιοικητικό σχηματισμό που αποτελεί Επιλογή Ευθύνης για να Πάμε Μπροστά, ως πόλη, ως τοπική κοινωνία, ως πολίτες».

​ Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα πρώτα 125 ονόματα υποψηφίων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Βόλου, η ανακοίνωση των οποίων είχε ιδιαίτερα θετική απήχηση στην τοπική κοινωνία. Η τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση της Δευτέρας και θα συνδυαστεί με την παρουσίαση των κατευθυντηρίων γραμμών του προγράμματος, το οποίο έχει επεξεργαστεί ειδική ομάδα εργασίας με επικεφαλής τον Απόστολο Παπατόλια, και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, καινοτομικό αλλά και ταυτόχρονα ρεαλιστικό πρόγραμμα δράσης της Δημοτικής Αρχής για την επόμενη κρίσιμη πενταετία. Πρόγραμμα που θα εγγυάται ότι ο Βόλος θα διεκδικήσει πραγματικά τη θέση που του αξίζει, με κεντρικό στόχο ο Δήμος να συμβάλει στην αντιμετώπιση των κοινωνικών επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής στους πολίτες και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για νέες θέσεις εργασίας και μια νέα, περιβαλλοντικά βιώσιμη  ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: