Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Να εξηγήσει ο κ.Μπέος γιατί θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος πριν εκκαθαριστούν οι εκκρεμότητές του με τη Δικαιοσύνη

Να εξηγήσει στους Βολιώτες γιατί θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος του Βόλου, πριν εκκαθαριστούν οι εκκρεμότητες που έχει με τη Δικαιοσύνη, κάλεσε τον υποψήφιο Αχιλλέα Μπέο ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης κατά τη διάρκεια σημερινής του συνέντευξής στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα καλησπέρα» της TRT με τον Σωτήρη Πολύζο. «Γνωρίζουμε ότι έχουν απαγγελθεί εις βάρος του βαρύτατες κατηγορίες, από σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, μέχρι εμπλοκή σε υποθέσεις στημένων αγώνων.
Αναμένεται η έκδοση βουλεύματος και εύχομαι ειλικρινά, από καρδιάς, να είναι απαλλακτικό. Μπορεί όμως να είναι και παραπεμπτικό. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι γιατί επιχειρεί και ποιος είναι ο στόχος της εμφάνισής του στις δημοτικές εκλογές όταν επικρέμονται τόσο βαριές κακουργηματικές κατηγορίες εναντίον του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Σκοτινιώτης. «Στην περίπτωση που το βούλευμα είναι παραπεμπτικό και στο μεταξύ έχει εκλεγεί δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος, θα πρέπει σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία να τεθεί σε αργία», συνέχισε ο κ.Σκοτινώτης και τόνισε ότι «άλλον μπορεί να ψηφίζουν οι Βολιώτες για δήμαρχο και άλλος να ετοιμάζεται στο σκοτεινό παρασκήνιο. Το σημαντικό είναι ότι στο Βόλο διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα  μια μεγάλη δημοκρατική συμμαχία, που θα είναι ο νικητής των εκλογών».
Ο Δήμαρχος του Βόλου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο λόγος με τον οποίο εμφανίστηκε ο κ. Μπέος ως υποψήφιος δήμαρχος είναι υβριστικός και διχαστικός, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευθεί με κυνικό τρόπο τον πόνο των πολιτών. «Ο κ. Μπέος δεν είναι αγνός φίλαθλος. Ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που αναζητούν ομάδες όπως ο κυνηγός τα θηράματα. Ήρθε στο Βόλο το 2008 και αγόρασε, μετά από μια μακρά περιπλάνηση σε άλλες ομάδες, τον Ολυμπιακό Βόλου και ξαφνικά έγινε φίλος του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν μπορεί να εμφανίζεται ως ο άνθρωπος που  εκφράζει τη δυστυχία του «κοσμάκη», του άνεργου, του συνταξιούχου και την ίδια ώρα να τσακώνεται ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο, από το οποίο ο κόσμος αυτός ούτε απέξω δεν μπορεί να περάσει. Απλώς εκμεταλλεύεται με αδίστακτο τρόπο τη δυστυχία και εμφανίζεται ως προστάτης και σωτήρας. Την ίδια ώρα, χρησιμοποιώντας χρυσαυγίτικη φρασεολογία, διαγράφει όλο το παρελθόν της πόλης, που ο ίδιος ούτε καν γνωρίζει. Δεν έχει καμία σχέση με την πόλη. Όση σχέση με το ποδόσφαιρο έχει κάποιος που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το άουτ από το αράουτ, άλλη τόση σχέση έχει ο Μπέος με την πόλη και τα προβλήματά της». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: