Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Επισκέψεις του Δημάρχου Π.Σκοτινιώτη σε Μακρινίτσα και Αγριά

Κύκλο εκδηλώσεων στις έδρες των περιφερειακών δημοτικών ενοτήτων για την παρουσίαση της πρώτης τριετίας του νέου Δήμου Βόλου και το σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας, ξεκινά η Δημοτική Αρχή. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Μακρινίτσα, την ερχόμενη Δευτέρα 17 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του εστιατορίου «Γαλήνη». 

Ο Δήμαρχος Π.Σκοτινιώτης, ο τοπικός Αντιδήμαρχος Γ.Γκουντέλιας, ο δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Μακρινίτσας Γ.Κερασιώτης και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Δ.Πέτσης, θα μιλήσουν στους κατοίκους της Μακρινίτσας για την προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τρία προηγούμενα χρόνια, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, προκειμένου να στηθεί ο νέος Δήμος Βόλου, χωρίς να στερηθεί ούτε για μια μέρα ακόμη και ο πιο απομακρυσμένος οικισμός τις καθημερινές λειτουργίες και φροντίδες των δημοτικών υπηρεσιών. 

Ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς, όπου θα παρουσιαστεί το έργο της πρώτης τριετίας και ο σχεδιασμός της επόμενης πενταετίας για τις δημοτικές ενότητες Αγριάς και Αρτέμιδας. 

Θα ακολουθήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα επισκέψεις του Δημάρχου και των αρμόδιων Αντιδημάρχων σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου, σύμφωνα με τη δέσμευση του κ. Σκοτινιώτη κατά τη διάρκεια της κεντρικής εκδήλωσης του απολογισμού, στις 15 Ιανουαρίου, στο «Αχίλλειον», όπου είχε γίνει αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και των πολιτικών που εφαρμόστηκαν ώστε ο νέος Δήμος Βόλου να κερδίζει κάθε μέρα την εμπιστοσύνη του πολίτη, να στηρίζει έμπρακτα τους δημότες του, να επενδύει με επιμονή στην ποιότητα ζωής, να προωθεί με σχέδιο τη βιώσιμη ανάπτυξη, να θεμελιώνει στέρεα την προοπτική του.




Δεν υπάρχουν σχόλια: