Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Τα επόμενα χρόνια θα κριθεί η προοπτική της πόλης μας

Ιδιαίτερα κρίσιμες χαρακτήρισε τις επικείμενες δημοτικές εκλογές ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης σε σημερινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλία T.V.»., υπογραμμίζοντας ότι η επόμενη πενταετία συμπίπτει με το νέο ΕΣΠΑ και τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020, κατά την οποία θα κριθούν σημαντικά ζητήματα για την προοπτική της πόλης μας. Στο πλαίσιο αυτό, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν να μείνουν στη μέση όσα με σκληρό καθημερινό αγώνα επιτεύχθηκαν τα τρία αυτά δύσκολα χρόνια και ότι θα εμπιστευτούν εκείνους που γνωρίζουν τα προβλήματα, έχουν σχέδιο για την πόλη και έχουν το κύρος και την εμπειρία να αξιοποιήσουν όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα.
«Ακούμε με προσοχή και λαμβάνουμε υπόψη την καλοπροαίρετη κριτική που μας ασκείται από συμπολίτες μας. Ποτέ δεν είπαμε ότι όλα πήγαν ρολόι. Οι πολίτες όμως  είναι πλήρως υποψιασμένοι και θα απορρίψουν τους δημαγωγούς και τους καιροσκόπους, οι οποίοι επιχειρούν αδίστακτα να εκμεταλλευτούν τον πόνο και τη δικαιολογημένη αγανάκτηση της κοινωνίας, κάνοντας εμπόριο ελπίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.
Ο κ.Σκοτινιώτης τόνισε, επίσης, μεταξύ άλλων: «Δεν πάμε σε εκλογές life style. Οι συμπολίτες μας θα αξιολογήσουν πολιτικές και πρόσωπα. Θεωρώ αδιανόητο ότι μπορεί οι Βολιώτες να έχουν ως πρότυπο δημάρχου κάποιον που πιάνεται στα χέρια τα ξημερώματα σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Οι μεροκαματιάρηδες και οι συνταξιούχοι, πολλώ μάλλον οι άνεργοι, δεν μπορούν ούτε έξω από αυτά τα μαγαζιά να περάσουν. Ο Βόλος είναι πόλη ανοιχτή, ανεκτική και δημοκρατική, πόλη ανοιχτών οριζόντων και δεν πρόκειται ποτέ να περάσει στην τοπική κοινωνία ο νόμος της νύχτας».





Δεν υπάρχουν σχόλια: