Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Με τον Μητροπολίτη και τον Δήμαρχο Βόλου γιόρτασαν την άνοδο των ομάδων τους

Κοντά στους αθλητές και τους παράγοντες των ομάδων «Άρης Μελισσατίκων» και «Δημητριάς», βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, προκειμένου να γιορτάσει μαζί τους την άνοδο στην α΄ και β΄ ερασιτεχνική κατηγορία ποδοσφαίρου αντίστοιχα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, παρουσία και του Μητροπολίτη κ.Ιγνατίου, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον τομέα του αθλητισμού για τους Ρομά του Αλιβερίου, προσπάθεια που έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς, όπως είπε.  Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βόλου, αφού συνεχάρη τον κ. Ιγνάτιο για την προσπάθεια αυτή, υπογράμμισε το άριστο επίπεδο συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Βόλου και την τοπική εκκλησία στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας και προστασίας, με στόχο την ανακούφιση των πολιτών που έχουν ανάγκη λόγω και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου Π. Μαβίδης και Ν. Μαυρόπουλος αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. Αν. Μπατζιάκας, ο Πρόεδρος των διαιτητών κ. Κανούλης κ.α., ενώ συνεχίστηκε στο γήπεδο της ομάδας «Δημητριάς» με το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο πρωταθλήτριες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: