Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Π.Σκοτινιώτης: Σύσσωμη η τοπική κοινωνία στηρίζει τον Ολυμπιακό Βόλου

«Αύριο ο Ολυμπιακός δίνει μια σημαντική  μάχη στην προσπάθεια να επανέλθει η ομάδα στην κατηγορία στην οποία βρισκόταν πριν από την άδικη και εξοντωτική ποινή. Στη μάχη αυτή ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνος, αλλά έχει την ενεργό στήριξη σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας», τονίζει σε δήλωσή του  ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ). Στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρει, συγκεκριμένα, τα εξής:
«Αύριο Τρίτη 29 Μαϊου εξετάζεται από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) ο φάκελος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου να κριθεί αν πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση του απαιτούμενου πιστοποιητικού. Η εξέταση του φακέλου της ΠΑΕ κατέστη δυνατή μετά την ψήφιση της  διάταξης της παρ.4 του άρθρου 19 του  Ν.4049/2012, με την οποία τροποποιήθηκε το πρώτο εδάφιο της παρ.2 του άρθρου 77Α του ν. 2725/1999. 
Όπως είναι προφανές, η αυριανή συνεδρίαση της ΕΕΑ είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού από την απόφασή της θα εξαρτηθεί αν θα  ανοίξει ο δρόμος για την πλήρη αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου. Και όταν αναφερόμαστε σε πλήρη αποκατάσταση, εννοούμε ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League.
Ως Δημοτική Αρχή του Βόλου βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Ολυμπιακού, έχοντας προχωρήσει, με επιμονή και στέρεα νομικά και πολιτικά επιχειρήματα, σε ενέργειες και κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, με αποκλειστικό στόχο τη δικαίωση της ομάδας.
Αύριο ο Ολυμπιακός δίνει μια σημαντική  μάχη στην προσπάθεια να επανέλθει η ομάδα στην κατηγορία στην οποία βρισκόταν πριν από την άδικη και εξοντωτική ποινή. Στη μάχη αυτή ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνος, αλλά έχει την ενεργό στήριξη σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας. Σε σημερινή, νέα επικοινωνία μου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ.Π.Μποτσιβάλη, επαναβεβαίωσα τη διάθεσή μας να είμαστε παρόντες σε όποιες συναντήσεις και συνεδριάσεις κρίνει σκόπιμο η ΠΑΕ, η οποία έχει και την ευθύνη των χειρισμών.
Θα πρέπει να γίνει επιτέλους κατανοητό από όλα τα κέντρα αποφάσεων ότι η αξίωσή μας για πλήρη αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου μπορεί βεβαίως να αφορά πρωτίστως τη δικαίωση της ομάδας,   αφορά όμως και τη ζωή και τη λειτουργία της πόλης, τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και την αξιοποίηση μιας σπουδαίας Ολυμπιακής αθλητικής εγκατάστασης».


Δεν υπάρχουν σχόλια: