Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Συγχαρητήρια Π. Σκοτινιώτη στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κωπηλασίας Στέργιο Παπαχρήστο

Τα συγχαρητήριά του στον πρωταθλητή του ΟΕΑ-ΝΑΒ Στέργιο Παπαχρήστο, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας που διεξήχθη στη Λουκέρνη, απευθύνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, αναφέροντας σε δήλωσή του τα ακόλουθα: «Η χθεσινή εντυπωσιακή εμφάνιση του Βολιώτη Στέργιου Παπαχρήστου, σ’ ένα σκληρό αγώνα και η επάξια κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο, μας χάρισε μεγάλη χαρά, τιμή και υπερηφάνεια.
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Βόλου, του εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια και εύχομαι να παραμείνει για πάντα στο βάθρο που με τόσο κόπο, προσπάθεια και αξιοσύνη κατέκτησε, ανάμεσα στην ελίτ των αθλητών της Παγκόσμιας Κωπηλασίας, προβάλλοντας την πόλη μας και την πολύχρονη παράδοσή της στον αθλητισμό. Ο Δήμος Βόλου στηρίζει τη συμμετοχή του Στ. Παπαχρήστου στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ως μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας Κωπηλασίας και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας χαρίσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Παράλληλα εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στη διοίκηση του ΟΕΑ-ΝΑΒ, στους προπονητές και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη του μεγάλου στόχου, στους αγώνες της Λουκέρνης».



Δεν υπάρχουν σχόλια: