Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ηλ.Ξηρακιάς: Τα εξώδικα Μπέου έγιναν μπούμερανγκ για τον ίδιο

Απαντώντας σε σημερινή ανακοίνωση του συνδυασμού του Αχ.Μπέου για το θέμα καταβολής των επιδομάτων ΑμεΑ, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Ηλίας Ξηρακιάς επισημαίνει τα ακόλουθα: «Η κατακραυγή του κόσμου για το μπλοκάρισμα των επιδομάτων των ΑμεΑ του Ν. Μαγνησίας εξαιτίας του εξώδικου του Α.Μπέου με στόχο να μη συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή τη Δευτέρα 12-5-2014, τον αναγκάζει σήμερα ψευδόμενο να λέει ότι δήθεν είχε ζητήσει να μη συζητηθεί μόνο το θέμα που αφορούσε του κυκλικούς κόμβους. Κι όμως στο εξώδικο του εναντίον μου αναφέρεται ρητά: 
«ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ έντονα για την παράνομη και πολιτικά ανήθικη πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου την 12/5/14»(sic).
Αν λοιπόν η Δημοτική Αρχή είχε υποκύψει στις νέες πρακτικές εκφοβισμού που προσπαθεί να εισαγάγει στην Τ.Α. ο κ. Μπέος, τα προνομιακά επιδόματα του Μαρτίου-Απριλίου των ΑμεΑ θα αποδίδονταν στους δικαιούχους μετά την 1η Σεπτεμβρίου που αρχίζει η νέα δημοτική περίοδος. Και όπως ήταν φυσικό, οι άνθρωποι και οι συγγενείς τους που περιμένουν αυτά τα πενιχρά βοηθήματα και ρωτούν κάθε μέρα στο Δήμο, θα ενημερώνονταν και θα ξεκινούσαν διαμαρτυρίες. 
Πήγε, λοιπόν, για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Και καλά, δεν ήξερε, δεν ρώταγε; 
Ήδη, τα επιδόματα αποδίδονται κανονικά στους δικαιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: