Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Κοντά στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου ο Π.Σκοτινιώτης

Κοντά στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βόλου αλλά και τους εργαζόμενους στο Ίδρυμα βρέθηκε σήμερα, δεύτερη μέρα του Πάσχα, ο Δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος Πάνος Σκοτινιώτης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». Ο κ.Σκοτινιώτης αντάλλαξε ευχές με τους ηλικιωμένους και τους εργαζόμενους, τσούγκρισε κόκκινα αυγά και συνομίλησε μαζί τους σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα για τα θέματα που τους απασχολούν. 
Το κλιμάκιο υποδέχθηκε η κ.Αικ.Πάππα, εκ μέρους του απουσιάζοντος από το Βόλο προέδρου του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ.Π.Πάνου, καθώς και ο Διευθυντής Κ.Τριχιάς, οι οποίοι ενημέρωσαν γενικότερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γηροκομείο και την τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε το τελευταίο τετράμηνο, δηλαδή μετά την αλλαγή Διοίκησης, για τη δρομολόγηση λύσεων. Κοινή ήταν η άποψη, τόσο των ηλικιωμένων όσο και του προσωπικού, ότι ήδη έχουν αντιμετωπιστεί σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας και πλέον δημιουργούνται νέες προοπτικές για το μέλλον του Γηροκομείου Βόλου.
Ο κ.Σκοτινιώτης συνεχάρη για μία ακόμη φορά τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ.Παύλο Πάνο, τον οποίο ο ίδιος υπέδειξε στο Δ.Σ. του Ιδρύματος, ως εκπρόσωπο του Δήμου Βόλου, καθώς και όλα τα μέλη της διοίκησης για την προθυμία τους να στηρίξουν το Ίδρυμα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, ενώ επανέλαβε τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής ότι θα σταθεί αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια, ώστε να κρατηθεί όρθιο το Γηροκομείο και να διασφαλιστεί η συνέχιση των σημαντικών υπηρεσιών που προσφέρει σε δεκάδες ηλικιωμένους της περιοχής μας. Συνεχάρη, επίσης, το προσωπικό του Ιδρύματος για την αυταπάρνηση που έδειξε και υπογράμμισε  την ανάγκη να ψηφιστεί επιτέλους η τροπολογία για τη ρύθμιση των οφειλών προς το ΙΚΑ, που αποτελεί προϋπόθεση για την επιβίωση του Ιδρύματος. Τόνισε, τέλος, ότι η δημοτική παράταξη  «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» στηρίζει ενεργά  την  προσπάθεια της νέας διοίκησης για άνοιγμα του Ιδρύματος  στην τοπική κοινωνία.
Τον κ.Σκοτινιώτη συνόδευαν οι: Ν.Οικονόμου, Η.Ξηρακιάς, Β.Καπούλας, Δ.Κουτσός, Σ.Μπαρζιώκα, Μ.Παπαρίζου, Κ.Δερβένη, Γ.Τσιμπλούλης, Ν.Κολοβός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: