Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Επίσκεψη του Π. Σκοτινιώτη στο Νοσοκομείο Βόλου

Ευχές για καλή Ανάσταση με τους ασθενείς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, αντάλλαξε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος Πάνος Σκοτινιώτης, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». Τον Δήμαρχο υποδέχθηκε ο Διοικητής του Αχιλλοπούλειου Κώστας Καραμπάτσας, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον συνδυασμό ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου. 

Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε, για μία ακόμη φορά, το άριστο κλίμα συνεργασίας μεταξύ Δήμου Βόλου και Νοσοκομείου σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Όπως είναι γνωστό, οι δυο φορείς συνεργάστηκαν στενά για τη στήριξη της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ατόμων με νοητική υστέρηση και άλλες αναπηρίες, η οποία πρόκειται να λειτουργήσει το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς και του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών. Οι κ.κ.Σκοτινιώτης και Καραμπάτσας συμφώνησαν αμέσως μετά το Πάσχα να έχουν συνάντηση για όλα τα θέματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών υγείας στο Δήμο Βόλου και γενικότερα ζητήματα της πόλης. 
Τον κ.Σκοτινιώτη συνόδευαν οι: Απ.Παπατόλιας, Ν.Οικονόμου, Λ. Αναστασίου, Κ. Χαρανά, Σ.Μπαρτζιώκα, Δ.Κουτσός, Β.Χαλαστάρας, Α. Μπέκος, Μ.Παπαρίζου, Ζ.Γεωργίου, Γ.Παπαποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: