Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Π.Σκοτινιώτης: Αύριο είμαστε όλοι «Βόλος»

Σε δήλωσή του ενόψει του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναιτωλικό που θα κρίνει την άνοδο της μίας εκ των δυο ομάδων στη Σούπερ Λιγκ, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης επισημαίνει τα ακόλουθα: «Οι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης μας, ο Ολυμπιακός και η Νίκη, διέγραψαν φέτος μια εξαιρετική πορεία στο δύσκολο, συναρπαστικό και σκληρά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Football League. Παρακολουθήσαμε από κοντά τη μεγάλη προσπάθεια των δύο ομάδων  μας και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τις τεχνικές ηγεσίες και τις διοικήσεις τους καθώς και στους φιλάθλους που στάθηκαν κοντά στις ομάδες και τις στήριξαν με κάθε τρόπο. Ο Ολυμπιακός και η Νίκη όχι μόνο εκπροσώπησαν επάξια την πόλη μας  στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά διακρίθηκαν και για το αγωνιστικό ήθος  που επέδειξαν.
Η επιτυχία των δύο ομάδων μας, οι οποίες,  με βάση την απόδοσή τους, θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στη  Super League, αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να ξαναφτιαχτεί κυριολεκτικά από το μηδέν, ενώ η Νίκη μέχρι πέρυσι με δυσκολία ανταποκρινόταν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Με βάση τη βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί, την άνοδο στη Super League διεκδικεί πλέον μόνον ο Ολυμπιακός, στον καθοριστικό αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Είναι πραγματικά αδιανόητο ο Βόλος και ολόκληρη η Θεσσαλία, με τη μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση,  να μη διαθέτουν ούτε μια ομάδα στη Super League, όταν η Κρήτη θα εκπροσωπείται από τρεις ομάδες.
Αύριο στο Πανθεσσαλικό, με τη μαζική συμμετοχή μας και τη φίλαθλη στάση,  πρέπει  να αποδείξουμε ότι ο Βόλος μπορεί να διεκδικεί αυτό που δικαιούται. Η επάνοδος του Ολυμπιακού στην κατηγορία που βρισκόταν πριν από την άδικη και εξοντωτική ποινή,  θα αποτελέσει δικαίωση για την ομάδα. Ταυτόχρονα,  όμως, αφορά τη ζωή και τη λειτουργία της πόλης, τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, την αξιοποίηση μιας σπουδαίας Ολυμπιακής αθλητικής εγκατάστασης και την προσέλκυση νέων ανθρώπων στον αθλητισμό.
Γι’ αυτό αύριο, ανεξάρτητα από τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθένα, είμαστε όλοι «Βόλος». Το οφείλουμε στην πόλη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: