Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο Δήμου Βόλου στην έκθεση «Επιχειρηματικό Πανόραμα 2013»


Στην Έκθεση «Επιχειρηματικό Πανόραμα 2013», που πραγματοποιείται στο Βόλο από 18 έως 26 Μαΐου, συμμετέχει ο Δήμος Βόλου με δικό του περίπτερο στην είσοδο της έκθεσης. Η παρουσία του Δήμου Βόλου  εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προβολή της πόλης, τη  στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας και του θεσμού της έκθεσης, που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια από το Επιμελητήριο Μαγνησίας με επιτυχία.
Την ευθύνη λειτουργίας του περιπτέρου έχουν αναλάβει η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης και το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου, τα στελέχη του οποίου  δημιούργησαν έναν όμορφο και προσεγμένο χώρο, όπου προβάλλεται η τουριστική ταυτότητα της περιοχής. Στο περίπτερο λειτουργεί επίσης μικρός μπουφές με παραδοσιακά  κεράσματα του τόπου, που επιμελήθηκε ομάδα σπουδαστών του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης του Δημοτικού ΙΕΚ Βόλου. Ο μπουφές λειτουργεί κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων γευσιγνωσίας που οργανώνονται στον χώρο της έκθεσης, καθώς όπως είναι γνωστό το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Τρόφιμο – Ποτό». Επιπλέον, από το περίπτερο διανέμεται πληροφοριακό υλικό για δράσεις και πρωτοβουλίες του Δήμου Βόλου.
Την εκθεσιακή παρουσία του Δήμου υποστηρίζουν η ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ με το Τμήμα μαγειρικής τέχνης του ΔΙΕΚ και το εργαστήριο «Ηλιοτρόπιο», το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, η ομάδα σπουδαστών του ΟΑΕΔ που στελεχώνει το Τμήμα Τουρισμού, και χορηγοί που προσέφεραν τις πρώτες ύλες για την παρασκευή των κερασμάτων και υλικά για την διακόσμηση του περιπτέρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: