Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος στη Λεωφόρο Ειρήνης

Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος στην  Λεωφόρο Ειρήνης, στο τμήμα μεταξύ των οδών Χρήστου Λούλη και  Μαιάνδρου, συνολικού μήκους 60 μ. και στο σύνολο της αμφίδρομης κυκλοφορίας. Για το λόγο αυτό θα διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους αυτούς το Σάββατο 20.4.2013 από τις 7.30 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι. Για την κίνηση των οχημάτων θα υπάρξουν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Βόλου.
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου εφιστά την προσοχή των κατοίκων και των οδηγών Ι.Χ. και μέσων μαζικής μεταφοράς, για την πρόληψη οποιουδήποτε προβλήματος και πρωτίστως για την ασφάλεια τους.
Οι παρεμβάσεις γίνονται στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση δρόμων Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας έτους 2012» προϋπολογισμού 100.000€ και έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη Παρασκευή με την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος μεταξύ των οδών Ικάρων και Ελ. Βενιζέλου (νότια πλευρά του στρατοπέδου Γεωργούλα) συνολικού μήκους 320μ.     Στο πλαίσιο της ίδιας εργολαβίας θα γίνουν αντίστοιχες παρεμβάσεις σε οδούς οι οποίες έχουν ιεραρχηθεί ως άμεσης προτεραιότητας, όπως η οδός Βυζαντίου, η οδός Ασπιώτη, η οδός Μανίσαλη και στις Εργατικές κατοικίες περιοχής «Τσιγάντε».


Δεν υπάρχουν σχόλια: