Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Εκθέσεις ντόπιων καλλιτεχνών στη Νέα Αγχίαλο


Εκθέσεις ντόπιων καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθούν την περίοδο του Πάσχα στη Νέα Αγχίαλο και συγκεκριμένα στο χώρο του παλιού Τελωνείου που βρίσκεται στην παραλία. Οι εκθέσεις διοργανώνονται από τη Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, σε μια προσπάθεια να στηριχθεί το δημιουργικό δυναμικό της περιοχής. Η παρουσίαση των εκθέσεων θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 5.00 το απόγευμα. Οι καλλιτέχνες θα εκθέτουν τα έργα τους ανά μια εβδομάδα ο καθένας (από Παρασκευή ως Πέμπτη) μέχρι και τις 16 Μαΐου.
Η κάθε έκθεση θα παραμένει ανοιχτή από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 καθημερινά, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα λειτουργεί και τις πρωινές ώρες.
Οι δημιουργίες των καλλιτεχνών που θα παρουσιαστούν είναι: εικαστικό και καλλιτεχνικό κόσμημα, χειροποίητες εικόνες σε ξύλο και πέτρα, χειροποίητο κόσμημα, είδη δώρων, διακοσμητικά κεριά, πασχαλινές λαμπάδες κ.ά.
Εν όψει των εκθέσεων του καλοκαιριού οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες που επιθυμούν να εκθέσουν τα έργα τους, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος κατά το χρονικό διάστημα 13 έως 31 Μαΐου στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου (τηλ.: 24283-50333).


Δεν υπάρχουν σχόλια: