Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Συνάντηση Ν.Οικονόμου με μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Το καλό κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή Βόλου και τις εθελοντικές οργανώσεις της περιοχής, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά κατά τη συνάντηση που είχε η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Πολιτικής Προστασίας και ΚΕΠ, κ.Νατάσα Οικονόμου με τον Πρόεδρο K.Τράγαλο και μέλη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης-παράρτημα Μαγνησίας. 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συντονισμού του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δήμου Βόλου με τα μέλη της εθελοντικής οργάνωσης, με σκοπό την άμεση και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση έκτακτων φαινομένων και καταστάσεων. Ιδιαίτερα έμφαση δόθηκε στη προετοιμασία ενόψει της θερινής περιόδου, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν εγκαίρως τυχόν προβλήματα ή παραλείψεις στον τομέα της δασοπυρόσβεσης.
Η κ. Οικονόμου τόνισε ότι η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-παράρτημα Μαγνησίας, όπως και όλες οι εθελοντικές οργανώσεις της περιοχής, αναδεικνύονται σε πολύτιμο σύμμαχο της Δημοτικής Αρχής Βόλου, καθώς υποστηρίζουν με κάθε τρόπο την παραγωγή δημοτικού έργου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε όλους τους τομείς και κυρίως στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας. Συνεχάρη τα μέλη της ΕΟΔ για το σημαντικό έργο που επιτελούν και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και ευχήθηκε το παράδειγμά τους να μιμηθούν και άλλοι συμπολίτες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής, κατέληξε η κ.Οικονόμου, είναι η αξιοποίηση των ήδη δραστήριων εθελοντικών οργανώσεων οι οποίες επί χρόνια προσφέρουν σημαντικότατο έργο και ταυτόχρονα η ενεργοποίηση και άλλων πολιτών οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: