Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η αρίθμηση οδών στη Δημοτική Ενότητα Ιωλκού

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αρίθμησης των οδών σε όλες τις τοπικές κοινότητες του πρώην Δήμου Ιωλκού και πλέον ομαλοποιείται σταδιακά η διανομή της αλληλογραφίας στους κατοίκους της περιοχής. Για την υλοποίηση των εργασιών συνεργάστηκαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας Δήμου Βόλου και του Πολυδύναμου γραφείου της Δημοτικής Ενότητας Ιωλκού.
Όσον αφορά τις πενήντα περίπου οικογένειες που διαμένουν στον εκτός σχεδίου πόλεως οικισμό «Καραγάτς», από το ύψος των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ στον Περιφερειακό μέχρι τους πρόποδες του λόφου της Επισκοπής,  αποφασίστηκε η τοποθέτηση ταχυδρομικών θυρίδων. Αυτές θα τοποθετηθούν στο δρόμο προς Άλλη Μεριά, σε θέση που εύκολα μπορεί κανείς να παρκάρει και να εξυπηρετηθεί.
Κατόπιν αυτών, καλούνται οι κάτοικοι των τριών χωριών άμεσα ΝΑ γνωστοποιήσουν τη νέα τους διεύθυνση σε όλους τους κοινωφελείς οργανισμούς (Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε. Δ.Ε.ΥΑ.Μ.Β κ.λ.π.) καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής «Καραγάτς» να παραλάβουν τα κλειδιά των θυρίδων τους από αρμόδιο υπάλληλο στο πρώην Δημαρχείο Ιωλκού μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης τους. 
Ο τοπικός Αντιδήμαρχος Γ.Γκουντέλιας σε δήλωση του αναφέρει ότι «η δημοτική αρχή ολοκλήρωσε ταχύτατα το έργο της αρίθμησης των οικιών, το μητρώο και την αποτύπωση της περιοχής και στα τρία χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ιωλκού. Πιστεύουμε ότι με την αναγραφή των διευθύνσεων και με τη βοήθεια των Ε.Λ.Τ.Α. θα δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων».      

Δεν υπάρχουν σχόλια: