Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Κλίμα αισιοδοξίας στην Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων

Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας οι προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί στο Βόλο 12-16 Σεπτεμβρίου και διοργανώνεται από την Παγκόσμια Κολυμβητική Ομοσπονδία (FINA), την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.
Η προπονήτρια της ομάδας κ.Μαρία Θηβαίου δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την απόδοση των αθλητριών, αλλά και από τις συνθήκες υπό τις οποίες γίνονται οι προπονήσεις, δυο φορές καθημερινά. «Μπορώ να πω ότι ήδη οι αθλήτριες έχουν βγάλει το πρόγραμμα των αγώνων και πλέον το τελειοποιούμε», τόνισε η κ.Θηβαίου και πρόσθεσε ότι: «Από την στιγμή που ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ότι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στο Βόλο, επιλέξαμε χορογραφίες με χρώμα ελληνικό. Για παράδειγμα στο ομαδικό έχουμε επιλέξει μουσική του Μ. Χατζιδάκι, για το Combo έχει χρησιμοποιηθεί ως θέμα η Αργοναυτική Εκστρατεία, ενώ για το σόλο της αθλήτριας μας Ευ.Πλατανιώτη, έχουμε επιλέξει ένα αγγλικό κομμάτι σε ερμηνεία του Μάριου Φραγκούλη. Τέλος για την συμμετοχή μας στο ντουέτο αποφασίσαμε η χορογραφία να είναι ακριβώς η ίδια που είχαμε παρουσιάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου».
Η κ. Θηβαίου είναι αισιόδοξη ότι η Εθνική μας ομάδα θα έχει δυνατή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θα φέρει θετικά αποτελέσματα, όπως και στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες τον περασμένο Μάϊο. «Με την συμπαράσταση του κόσμου από ολόκληρη την Ελλάδα, που την χρειαζόμαστε άλλωστε και είναι ουσιαστική, οι αθλήτριες μας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για διάκριση», κατέληξε. Οι προπονήσεις των υπόλοιπων ομάδων και στα δυο κολυμβητήρια θα αρχίσουν από την ερχόμενη Κυριακή.
Η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα γίνει την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στην παραλία του Βόλου, στον χώρο μπροστά από το Πανεπιστήμιο, στις 20.00. Σημειώνεται ότι η τελετή έναρξης θα προβάλλεται ζωντανά από μεγάλες οθόνες που θα είναι τοποθετημένες στο χώρο της παραλίας, ενώ θα μεταδίδεται και διαδικτυακά μέσω του site του Δήμου Βόλου.
Τη Δευτέρα στις 10:30 το πρωί θα δοθεί στο Δημαρχείο του Βόλου συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ.Αγοραστού, του Δημάρχου Βόλου Π.Σκοτινιώτη, του Προέδρου της ΚΟΕ Δ.Διαθεσόπουλου, εκπροσώπου της Παγκόσμιας Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και του Προέδρου του ΔΟΕΠΑΠ Π.Μαβίδη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: