Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή στον Δήμαρχο Βόλου Π. Σκοτινιώτη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησε σήμερα, επ’ ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Απ. Αλαμάνας, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Βόλου Κ. Λαγό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και την ασφάλεια των πολιτών.
Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στη συνεργασία που πρέπει να υπάρξει για τον περιορισμό του παρεμπορίου και την άμβλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος στον κεντρικό ιστό της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό, συμφωνήθηκε να προγραμματιστεί το επόμενο διάστημα κοινή συνάντηση στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου, με αντικείμενο τον συντονισμό δράσης και τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων για την αντιμετώπιση των δυο προβλημάτων.
Ο Δήμαρχος Βόλου έθεσε επίσης το θέμα της εγκληματικότητας, τόσο  στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, όσο και στην ύπαιθρο του Δήμου Βόλου, τονίζοντας την ανάγκη να καλλιεργηθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.   Ο κ. Αλαμάνας απάντησε ότι ήδη έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού και διαβεβαίωσε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: