Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

«Ψαράδικη Βραδιά» με μουσική και θέατρο

Μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις που προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού, αναδεικνύοντας παράλληλα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό και την ερασιτεχνική δημιουργία, περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα του κύκλου εκδηλώσεων «Ψαράδικη Βραδιά», που διοργανώνεται στην Αγριά από τον Δήμο Βόλου και το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς, σε συνεργασία με την πλειοψηφία των φορέων και συλλόγων της περιοχής. Η αυλαία των εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται φέτος για 49η χρονιά, ανοίγει σήμερα Δευτέρα 16 Ιουλίου και θα πέσει την Κυριακή 22 του μήνα, δίνοντας την ευκαιρία σε ντόπιους και επισκέπτες να ξεφύγουν για λίγο από τα καθημερινά άγχη και προβλήματα.
Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18  Ιουλίου διαμορφώνεται ως εξής:
Τρίτη 17 Ιουλίου 2012 -  Χώρος Σταθμού ΟΣΕ Αγριάς
Θεατρική Παράσταση: «Υπάρχει και Φιλότιμο» των Α. Σακελλάριου – Χ. Γιαννακόπουλου από την Ερασιτεχνική  Θεατρική Ομάδα Βόλου «ΘΡΥΑΛΙΔΑ» - Ώρα έναρξης: 21:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η γνωστή ελληνική κωμωδία με τον υπουργό «Μαυρογυαλούρο», ο οποίος ανακαλύπτει τις ρεμούλες και τις απάτες του ιδιαιτέρου του και του κομματάρχη της εκλογικής του περιφέρειας. Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Θέατρο και η επιτυχία του ήταν τόσο μεγάλη που αμέσως μετά έγινε κινηματογραφική ταινία, κάνοντας διάσημο τον περίφημο «ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ».
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Στέφανος Λάππας, Σκηνικά : Σοφία Μανούσου και Απόστολος Μανούσος, Ενδυματολόγος: Τάνια Τσάκα, Πρόσθετοι Διάλογοι: Κωνσταντίνος Μπαμπίλας. Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Στέφανος Λάππας, Έλλη Σκοπελίτη, Ελευθερία Σαββάκη, Μαλαμίτσα Λιθαδιώτη, Διονύσης Μπάλλας, Σοφία Μανούσου, Λάζαρος Γιούλας, Δημήτρης Χατζηκωτούλας, Αλέξιος Λόλας, Κατερίνα Ζαχαροπούλου, Ειρήνη Σταματάκη, Φάνης Αλεξανδρής, Δημήτρης Γκιουλάκης, Γιώργος Σατάσης.
Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 - Παραλία Αγριάς
Βραδιά έντεχνου Rock με τους Γιώργο Πάγκαλο και Aida (τραγούδι – βιολί). Μαζί τους οι: Δημήτρης Καρακώστας (πλήκτρα) και Γιάννης Ευστρατιάδης (τύμπανα).
Ο ταλαντούχος μουσικός Γιώργος Πάγκαλος και οι συνεργάτες του σε μία μοναδική μελωδική βραδιά έντεχνου rock για τους νέους – και όχι μόνο – που αγαπούν τη σύγχρονη μουσική. Το μουσικό σχήμα θα αποδώσει διαχρονικά ελληνικά rock κομμάτια με τον Γιώργο Πάγκαλο στην ηλεκτρική κιθάρα και  θα ακολουθήσουν επιτυχίες από τις δουλειές των Σ. Μάλαμα, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Χ. Θηβαίου, Β. Παπακωνσταντίνου, Αφων Κατσιμίχα, Π. Θαλασσινού, Μ. Κανά  και άλλων ελλήνων καλλιτεχνών.
Η βραδιά θα κλείσει με συνθέσεις του Γ. Πάγκαλου.
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: