Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζεται με επιτυχία το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων Δήμου Βόλου

«Πλημμύρισε» από παιδιά και χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Πλατεία Πανεπιστημίου, την Τετάρτη το βράδυ, καθώς 60 περίπου μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Βόλου παρουσίασαν εορταστικό μουσικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικους ύμνους, συμμετέχοντας στις ανοιχτές εορταστικές εκδηλώσεις με κεντρικό σύνθημα «Στις γιορτές όλοι μαζί» που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου. Η πολυμελής χορωδία αποτελούνταν από μαθητές των 16ου, 30ου, 3ου και 20ου Δημοτικών Σχολείων και ενθουσίασε τους πολίτες που βρέθηκαν στην πλατεία εκείνη την ώρα.
    Σήμερα Πέμπτη 22.12 τη σκυτάλη παίρνει Χορωδία αποτελούμενη από 41 μαθητές της  Ελληνογαλλικής Σχολής  «Άγιος Ιωσήφ» η οποία θα αποδώσει χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ενώ την Παρασκευή 23.12, μουσικό σχήμα από μαθητές του 4ου Λυκείου Βόλου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα « … Ροκ Χριστούγεννα».


Την Παρασκευή (23.12), επίσης, στην πλατεία Αγίου Νικολάου και ώρα 6:30 το απόγευμα η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικους ύμνους και μελωδίες, ενώ στις 7:30 στον ίδιο χώρο το συγκρότημα «Who Cares Blues Band» θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα του σε ρυθμούς μπλουζ μουσικής. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν χριστουγεννιάτικες γιορτές στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Βόλου και στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς.
Το Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων, στη Νέα Ιωνία και στη συμβολή της Λ. Ειρήνης με την οδό Δημοκρατίας, η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου θα αποδώσει χριστουγεννιάτικους ύμνους και μελωδίες, ενώ ο Αη-Βασίλης θα μοιράσει δωροεπιταγές – προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου (ώρα 13:00). Την ίδια μέρα, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στην πλατεία Αγίου Νικολάου θα παρουσιαστεί ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και μουσικοχορευτική παράσταση με τη συμμετοχή 100 χορευτών, ενώ στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Ιστορίας Πηλίου, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά (ώρα 11:00) με τίτλο «Χριστούγεννα στη Μακρινίτσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: