Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Δήμος Βόλου διοργανώνει εκδήλωση για τους εθελοντές του Πρωταθλήματος Πόλο

Εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών που εργάστηκαν για τη διεξαγωγή του 16ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο Νέων Ανδρών, το οποίο φιλοξενήθηκε με επιτυχία στην πόλη του Βόλου από τις 27 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει ο Δήμος Βόλου την ερχόμενη Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης θα απευθύνει συγχαρητήρια στους 160 περίπου Βολιώτες και Βολιώτισσες, από 10 έως 72 ετών,  για την εθελοντική εργασία που προσέφεραν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχής διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο, και θα τους ευχαριστήσει για την άψογη ανταπόκρισή τους στον τομέα όπου είχαν οριστεί.

«Η συμμετοχή σας ήταν πολύτιμη», τονίζει ο κ. Σκοτινιώτης σε σχετική επιστολή του προς τους εθελοντές, «και είμαι βέβαιος ότι η εμπειρία την οποία αποκομίσατε, θα αποτελέσει για σας σημείο αναφοράς, ώστε να συνεχίσετε την προσφορά στο ίδιο πνεύμα της συνεργασίας και της αλληλεγγύης που επιδείξατε, για τη διάδοση των υψηλών αξιών του εθελοντισμού και του αθλητισμού».
Η επιστολή του Δημάρχου θα επιδοθεί στους εθελοντές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία θα πλαισιωθεί από μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα της «Βολιώτικης Κομπανίας», με σκοπό τη δημιουργία φιλικού κλίματος που θα συμβάλει στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δυο πλευρών. Όπως είναι γνωστό, η Δημοτική Αρχή στοχεύει στη δημιουργία ενός κινήματος εθελοντισμού στις τοπικές υποθέσεις και πιστεύει ότι με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Ανδρών έγινε μια καλή και ελπιδοφόρα αρχή στην κατεύθυνση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: