Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Γνωστοί δικηγόροι στηρίζουν τον Πάνο Σκοτινιώτη

Την πλήρη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του συναδέλφου τους Πάνου Σκοτινιώτη εκφράζουν με κοινή δήλωσή τους είκοσι γνωστοί δικηγόροι του Βόλου, με πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στη μαχόμενη δικηγορία, τονίζοντας μεταξύ άλλων τις διαρκείς και συνεπείς επαγγελματικές του μάχες ενώπιον όλων  Δικαστηρίων της Χώρας και τη βεβαιότητά τους ότι ο Π. Σκοτινιώτης θα λειτουργήσει στο νέο διευρυμένο Δήμο ενωτικά, ισότιμα και δημιουργικά προς όφελος όλων των δημοτών. 
Την επιστολή υπογράφουν οι: Νικ. Πατσιαντάς,  Αρ. Τσακαλέας, Παν. Νικολέρης,  Εμ. Παπαπαναγιώτου, Μιχ. Βασιλικός, Παν. Αλεξόπουλος, Κων. Πίσπας, Δημ. Γούσης, Γ. Κυρίτσης, Γ. Σκαλίμης, Ιω. Διαμαντής, Νικ. Φιλίππου, Κυρ. Παπαγεωργίου, Δημ. Γκούβας, Νικ. Παπαπέτρος, Στ. Καραγεώργος, Αθ. Χαρμάνης, Ματθ. Παλαιογιάννης,  Χρ. Φώτου και Κων. Γαλάνης. Το πλήρες κείμενο της δήλωσης έχει ως εξής:

«Μετά την ανακοίνωση του συναδέλφου μας Πάνου Σκοτινιώτη, με την οποία γνωστοποιεί την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο νέο Δήμο Βόλου στις επερχόμενες εκλογές, εμείς οι συνάδελφοί του της μαχόμενης δικηγορίας που ζήσαμε κοντά του, τουλάχιστον τα τελευταία οκτώ (8) χρόνια, τις διαρκείς και συνεπείς επαγγελματικές του μάχες ενώπιον όλων, αδιακρίτως, των Δικαστηρίων της Χώρας, με την επιστολή μας αυτή δηλώνουμε ότι στηρίζουμε πλήρως την υποψηφιότητά του. 
Επίσης, δηλώνουμε ότι ο Πάνος Σκοτινιώτης, με την εμπειρία, τις γνώσεις και ικανότητες που διαθέτει, μπορεί άριστα να καθοδηγήσει το επιτελείο των ικανών νέων και παλαιών συνεργατών που διαθέτει, αποτελεί μια σοβαρή και υπεύθυνη πρόταση για το νέο διευρυμένο Δήμο, είναι βέβαιο δε ότι θα λειτουργήσει ενωτικά, ισότιμα και δημιουργικά προς όφελος όλων των δημοτών του νέου Δήμου μας». 
Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες τη στήριξή τους στον Π. Σκοτινιώτη εξέφρασαν με σχετική δήλωσή τους οι  Π. Λαζαρίδης, Ι. Βαρδούλης, Κ. Αδαμάκης, Αλ. Καραγεωργίου, Στ. Μαλικέντζος, Στ. Κότσιρας και Μ. Καλογερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: