Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αύριο Παρασκευή η μεγάλη συγκέντρωση και η ομιλία του Π.Σκοτινιώτη στην παραλία

Κάλεσμα σε όλους τους Βολιώτες να παραστούν στην κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», αύριο Παρασκευή στις 9 το βράδυ στην παραλία του Βόλου (στο ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος), με την οποία κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές στο Δήμο Βόλου, απευθύνει ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης. 
«Σας καλούμε όλους στη μεγάλη συγκέντρωση νίκης και προοπτικής για τη μείζονα πόλη μας. Για να πάμε μπροστά, με πρόσωπο καθαρό, για το Βόλο του 2020», τόνισε σε δήλωσή του ο κ.Σκοτινιώτης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι συμπολίτες θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για την επόμενη μέρα του τόπου.
«Καλούμε όλες τις δυνάμεις της σταθερότητας και της ευθύνης να δώσουν δυναμικό “παρών” αύριο στην παραλία, ώστε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το βράδυ της πρώτης Κυριακής. Ας μην ξεχνάμε ότι η επιλογή του πρώτου γύρου, είναι αυτή που τελικά θα καθορίσει το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου».

Ο κ.Σκοτινιώτης επανέλαβε την άποψη ότι θα επικρατήσει η νηφάλια εκτίμηση των πολιτών για το αυτοδιοικητικό σχήμα στο οποίο θα εμπιστευτούν τις τύχες του Δήμου για την επόμενη κρίσιμη πενταετία και οι Βολιώτες δεν θα επιτρέψουν την οπισθοδρόμηση και την καθήλωση της πόλης. «Στις 18 και στις 25 Μαΐου θα μιλήσει ο Βόλος της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, των ενεργών πολιτών, του πολιτισμού και του αθλητισμού», υπογράμμισε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: