Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Λυπούμαστε που η κα Ζέττα Μακρή αναπαρήγαγε το χυδαίο κουτσομπολιό για μοίρασμα της δημαρχιακής θητείας

Απαντώντας σε σημερινές δηλώσεις της υφυπουργού Υγείας Ζέττας Μακρή, ο Δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος κ.Πάνος Σκοτινιώτης επισημαίνει σε δήλωσή του: «Λυπούμαστε ειλικρινά που η υφυπουργός Υγείας κ.Ζ.Μακρή, στη συνέντευξή της στην τηλεόραση της TRT και στον Σωτήρη Πολύζο που μεταδόθηκε σήμερα το μεσημέρι (26.3.2014), αναπαρήγαγε το χυδαίο κουτσομπολιό περί δήθεν συμφωνίας μου με τον κ.Παπατόλια για μοίρασμα της δημαρχιακής θητείας, παρότι τόσο εγώ όσο και ο κ. Παπατόλιας το έχουμε διαψεύσει από την πρώτη στιγμή, με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο.
Αλλά και παρότι, όπως η ίδια δήλωσε, η θεσμική της ιδιότητα δεν της επιτρέπει να εμπλέκεται στις δημοτικές εκλογές, δικαιολογώντας (;) μάλιστα με τον τρόπο αυτό την άρνησή της να τοποθετηθεί σε σχέση με τις άλλες υποψηφιότητες στο Δήμο Βόλου, περιλαμβανομένης και αυτής του κ.Μπέου. Επισημαίνουμε πάντως ότι, έστω και με αυτόν τον έμμεσο τρόπο, η κ.Μακρή αναγνώρισε ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών.

Θέλουμε για μια ακόμη φορά να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο ώστε να επιτύχουμε την ευρύτερη δυνατή δημοτική συμμαχία ευθύνης για το Βόλο και την προοπτική του, με βάση ένα κοινό προγραμματικό και αξιακό πλαίσιο, χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις και χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Στη συμμαχία αυτή έχουν θέση όλες οι δημιουργικές και αναγεννητικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας, ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι που διεκδικούν μια πόλη ανοιχτή και δημοκρατική, πόλη της αλληλεγγύης, του πολιτισμού, της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: