Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ν.Μόσχος: Περί συστημικών και αντισυστημικών υποψηφίων

Σχολιάζοντας δήλωση του Γ.Μουλά, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Μόσχος επισήμανε τα ακόλουθα:
«Είναι προφανές ότι ορισμένοι υποψήφιοι κινούνται ακόμη στη σφαίρα του σουρεαλισμού.
Διαβάσαμε δήλωση του κ. Μουλά στην οποία χαρακτηρίζει τον Δήμαρχο Βόλου ως άνθρωπο του συστήματος. Αναρωτιόμαστε, ο κ Μουλάς, θεωρεί εαυτόν αντισυστημικό; Πρώην Αντιδήμαρχος, Πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος, Πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, υποψήφιος βουλευτής και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος. 

Είναι οι περιπτώσεις που οι λέξεις χάνουν το νόημα τους. Αυτό ωστόσο που δεν χάνει το νόημα του και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε, είναι οι δηλώσεις συμπάθειας του προς τη Χρυσή Αυγή, όταν ανέλαβε καθήκοντα ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας. 
Κατά διαβολική σύμπτωση και οι χρυσαυγίτες θεωρούν τους εαυτούς τους αντισυστημικούς. Πριν από μερικές εβδομάδες ο προφυλακισμένος βουλευτής Μαγνησίας Ηλιόπουλος έκανε επίσης δηλώσεις περί αντισυστημικότητας για τις περιφερειακές εκλογές. Σε αυτή την περίπτωση εάν αυτοί είναι οι αντισυστημικοί, τότε εμείς δηλώνουμε συστημικοί. 
Προφανώς ο κ. Μουλάς, αφού απέτυχε να πάρει το χρίσμα από τη Ν.Δ., επιδιώκει για μια ακόμη φορά να γίνει Δήμαρχος, ή μάλλον επικεφαλής μειοψηφίας, από καραμπόλα. 
Γι’ άλλη μια φορά επέλεξε να επιτεθεί ανοίκεια στον Δήμαρχο, χωρίς να μπορεί να απαντήσει επί της ουσίας για τα όσα είπε ο Πάνος Σκοτινιώτης για τον Μπέο. 
Είμαστε λιγότερο από 3 εβδομάδες πριν τις εκλογές και δεν έχουμε διαβάσει λέξη προγράμματος από τον κ. Μπέο. Περιμένουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: