Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αύριο Δευτέρα η εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων με το συνδυασμό του Π.Σκοτινιώτη

Ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα οι διαδικασίες κατάθεσης του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» στο Πρωτοδικείο Βόλου και αύριο Δευτέρα 28 Απριλίου παρουσιάζεται, σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στο αμφιθέατρο «Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (κτίριο Παπαστράτου), το σύνολο των υποψηφίων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Βόλου. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν επίσης οι βασικοί άξονες του προγράμματος του συνδυασμού.
Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος  Πάνος Σκοτινιώτης έκανε λόγο για ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο, ένα ψηφοδέλτιο μάχης και νίκης, από άξιους συμπολίτες που αντιπροσωπεύουν ολόκληρο το κοινωνικό, επαγγελματικό και δημοκρατικό πολιτικό φάσμα της πόλης. «Το ψηφοδέλτιο μας συνδυάζει την αυτοδιοικητική εμπειρία, την τολμηρή ανανέωση, την κοινωνική ευαισθησία, την τεχνοκρατική επάρκεια, τη γνώση, το κύρος και την ετοιμότητα των στελεχών του να προωθήσουν δυναμικά και αποτελεσματικά τα συμφέροντα του Δήμου μας και των συμπολιτών μας.  Είναι ένα ψηφοδέλτιο που ενώνει την τοπική κοινωνία, μακριά από εξαρτήσεις, ιδιοτέλειες και άδηλα συμφέροντα. Ένα ψηφοδέλτιο με πλήρη συνείδηση των προκλήσεων της νέας περιόδου, που εγγυάται  την πορεία και την προοπτική του Δήμου μας την επόμενη κρίσιμη πενταετία», τόνισε χαρακτηριστικά. 
Όπως προαναφέρθηκε η εκδήλωση θα συνδυαστεί με την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού, που επεξεργάστηκε ειδική ομάδα εργασίας με επικεφαλής τον Απόστολο Παπατόλια. Απευθύνοντας κάλεσμα στους συμπολίτες να παραστούν στην εκδήλωση, ο κ.Σκοτινιώτης τόνισε πως, όσοι βρεθούν στην αίθουσα «Κορδάτος» του Π.Θ., θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν αυτό που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην παράταξη «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» και τους άλλους συνδυασμούς. Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το πρόγραμμα του συνδυασμού για το Βόλο του 2020, ένα πρόγραμμα καινοτομικό αλλά και ταυτόχρονα ρεαλιστικό, σε συνδυασμό με τη δυνατή ομάδα που θα εγγυηθεί την υλοποίησή του από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: