Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Εθελοντική προσφορά στο Δήμο Βόλου από τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Τον Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Η Ένωση απαριθμεί περισσότερα από 380.000 μέλη σε 62 χώρες του κόσμου. Πρόκειται για τη μοναδική παγκόσμια οργάνωση αστυνομικών  χωρίς διακρίσεις βαθμού, γλώσσας, φυλής, θρησκείας και χωρίς συνδικαλιστικές ή πολιτικές επιδιώξεις. Το ελληνικό τμήμα της Ένωσης ιδρύθηκε το 1965 και έχει αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα.
Στο πλαίσιο  της δράσης του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πραγματοποιήθηκε, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, η σημερινή συνάντηση με το Δήμαρχο Βόλου, με τα μέλη της αντιπροσωπείας της να δηλώνουν  τη διάθεσή πους να συνδράμουν, με εθελοντική προσφορά, το έργο   του Δήμου Βόλου. Ο Δήμαρχος Βόλου, αναφερόμενος στις βασικές δομές του Δήμου Βόλου και τις αντίστοιχες δράσεις, εξήρε την πρωτοβουλία της ‘Ένωσης, υπογράμμισε ότι στο Βόλο αναπτύσσεται πλέον ισχυρό εθελοντικό κίνημα και πρότεινε τη συμμετοχή των μελών της Ένωσης  στο δίκτυο εθελοντών του Δήμου και την ένταξή τους σε δραστηριότητες, σύμφωνα   με τα ενδιαφέροντα του κάθε εθελοντή.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του Ελληνικού Τμήματος  κ. Ιωάννη Καραπατάκη, από τα μέλη του Τ.Δ. Μαγνησίας κ.κ. Στέφανο Καρκαλή και Κωνσταντίνο   Παγώνη, από το μέλος του Τ.Δ. Λάρισας κ. Χρήστο Τσιώρα, από το Τ.Δ. Καρδίτσας με τους κ.κ. Ιάσονα Τσιρώνη και Γεώργιο Ζαχαρνή και από το Τ.Δ. Τρικάλων, με τους κ.κ. Γεώργιο Σκρέκα και Νικόλαο Νταλούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: