Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Αιτήσεις για παράταση εργοταξιακής παροχής

Από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας Δήμου Βόλου ανακοινώνεται ότι, οι ενδιαφερόμενοι των οποίων οι οικοδομές δεν έχουν ηλεκτροδοτηθεί κανονικά και εμπίπτουν στη διαδικασία παράτασης εργοταξιακής παροχής με την υπογραφή Αντιδημάρχου, για κοινωνικούς και οικονομικούς λόγους, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 163/2012 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, θα πρέπει να φροντίσουν για την υποβολή αίτησης στα γραφεία της Διεύθυνσης, Μικρασιατών 81,  Κτίριο Σπίρερ. Η παράταση θα ισχύει έως 31/12/2012.
Απαραίτητα Δικαιολογητικά
1.    Αίτηση (έντυπο στην Υπηρεσία)
2.    Υπεύθυνη Δήλωση (έντυπο στην Υπηρεσία)
3.    Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο οικοδομικής άδειας
4.    Φωτογραφίες περιμετρικά της οικοδομής (ώστε να φαίνεται καλά το κτίριο)
5.    Λογαριασμό της ΔΕΗ
Υπενθυμίζεται ότι η Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την παράταση εργοταξιακών παροχών ρεύματος, η οποία ελήφθη ομόφωνα στη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου 2012, προβλέπει:
 «1. Να χορηγείται κατ’ εξαίρεση παράταση σύνδεσης εργοταξιακής παροχής ρεύματος, με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Ποιότητας Ζωής για κοινωνικούς μόνο λόγους (ενδεικτικά αριθμός μελών οικογενείας, οικονομικοί λόγοι)
2. Η παράταση θα χορηγείται εφόσον πρόκειται για  κύρια κατοικία και μόνο για τις περιπτώσεις που δεν εμπίπτουν στις απαγορευτικές διατάξεις του αρ. 15 παρ.1 του Ν. 1337/1983 και είναι υποχρεωτικά κατεδαφιστέα όπως: α) κοινόχρηστοι χώροι της πόλης, β) μέσα στη ζώνη ασφαλείας των διεθνών, επαρχιακών και δημοτικών οδών, γ) μέσα στις ζώνες αιγιαλού και παραλίας, δ) σε δημόσια κτήματα, ε) σε δασικές ή αναδασωτέες εκτάσεις, στ) αρχαιολογικούς χώρους, ζ) ρέματα, καθ’ υπέρβαση των οικοδομικών τους αδειών ή δείχνουν ψευδή στοιχεία σε αυτές και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατό να νομιμοποιηθούν.
3. Η παράταση θα έχει ισχύ αποκλειστικά έως την 31.12.2012.» 


Δεν υπάρχουν σχόλια: