Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Κλειστό για απολύμανση το 14ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας

Κλειστό θα παραμείνει αύριο Τετάρτη, 23 Μαΐου, το 14ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας, με απόφαση του Δημάρχου Βόλου Π. Σκοτινιώτη, προκειμένου να γίνουν εργασίες απολύμανσης και καθαρισμού των χώρων, έπειτα από την εκδήλωση κρούσματος μηνιγγίτιδας σε μαθητή του σχολείου. Όπως έγινε γνωστό, ο μικρός μαθητής παρουσίασε υψηλό πυρετό το απόγευμα της Δευτέρας και μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαγνώστηκε η ασθένεια.
Σήμερα το πρωί, οι γονείς του ενημέρωσαν τη Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κι εκείνη με τη σειρά της τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βόλου. Με κατεπείγουσα εντολή του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού, Απ. Παντσά, επόπτης Δημόσιας Υγείας του Δήμου μετέβη άμεσα στο Νηπιαγωγείο, επί της οδού Θράκης 112, και διενήργησε υγειονομική επιθεώρηση.
Παράλληλα, ο ίδιος ο κ. Παντσάς επισκέφθηκε το παιδί στο Νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς και τους γονείς του σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του, ενώ με έγγραφό του προς τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, ζητεί να δρομολογηθούν κατά προτεραιότητα οι απαιτούμενες παρεμβάσεις στο σχολείο, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις-υποδείξεις που κατέγραψε στην έκθεσή της η επόπτης Δημόσιας Υγείας του Δήμου Βόλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: