Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Παρουσία στην ομιλία του Πρωθυπουργού στη Λάρισα

Στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, με ομιλητή τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, παραβρέθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης. Ο πρωθυπουργός απηύθυνε θερμή χειραψία στον κ. Σκοτινιώτη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία Ροδούλα Ζήση και Κώστας Καρτάλης, οι οποίοι σε δηλώσεις του εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την πλήρη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη.

Η κ. Ζήση τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο Πάνος Σκοτινιώτης είναι ένας ικανός «τιμονιέρης» που με όχημα τη «Δημοκρατική Συμπολιτεία» μπορεί να οδηγήσει τον νέο Δήμο στο δρόμο της ανάπτυξης. Αισιόδοξος για την έκβαση της εκλογικής μάχης δήλωσε ο Κώστας Καρτάλης και κάλεσε τους πολίτες του νέου Δήμου Βόλου να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις των δυο βουλευτών έχουν ως εξής:
Ρ. Ζήση: «Η Δημοκρατική Συμπολιτεία, κατά την άποψή μου, αποτελεί την προοπτική, το «αύριο» της ανάπτυξης του νέου δήμου Βόλου. Ο Πάνος Σκοτινιώτης, τιμονιέρης ικανός διαχρονικά, κρατάει γερά το τιμόνι και σε αυτή τη φάση. Είναι ο αυριανός δήμαρχος του Βόλου σε μια εποχή δύσκολη μεν, με πολλές προκλήσεις δε. Σ’ αυτές τις προκλήσεις μόνο οι ικανοί, οι έντιμοι, αυτοί που έχουν πραγματικά ανοιχτούς ορίζοντες μπορούν ν’ ανταποκριθούν και ν’ απαντήσουν».
Κώστας Καρτάλης: «Ο νέος δήμος Βόλου, ο μεγάλος δήμος Βόλου έχει πολλές προοπτικές αλλά και πολλές ανάγκες. Η υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη και το επιτελείο που δημιούργησε δίνουν τις προοπτικές για μια καλύτερη μέρα για το δήμο Βόλου, για μια καλύτερη μέρα για τη Μαγνησία. Πιστεύω ότι η πόλη έχει πολλές δυνατότητες, ότι μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους, να έχει έναν ανταγωνιστικό ρόλο και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Είμαι αισιόδοξος για την εκλογική μάχη και πιστεύω ότι οι πολίτες του Βόλου θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη».

Κατατέθηκε ο συνδυασμός
Στο μεταξύ, κατατέθηκε χθες το απόγευμα στο Πρωτοδικείο Βόλου ο Συνδυασμός της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» με επικεφαλής τον Πάνο Σκοτινιώτη. Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν συνολικά 187 άτομα, που θέτουν υποψηφιότητα για το Δήμο Βόλου, τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες. Να σημειωθεί ότι στη συνέντευξη του Σαββάτου εκ παραδρομής ανακοινώθηκε το όνομα της Χρ. Δελή αντί της κ. Σταυρούλας Ζήση για την Τοπική Κοινότητα Γλαφυρών. Επίσης, προστέθηκε ως υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Διμηνίου η κ. Ευαγγελία – Ιωάννα Χαυτούρα.

Συνάντηση για τον τουρισμό
Συνάντηση – ανοιχτή συζήτηση με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, διοργανώνει ο συνδυασμός της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας», προκειμένου να καταγράψει τις απόψεις και προτάσεις τους για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και τις προοπτικές για το νέο Δήμο Βόλου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 18 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: