Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση υποψηφίων για τα συμβούλια των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων

Με την παρουσίαση των υποψηφίων για τα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και τριών (4) ακόμη υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, με τους οποίους καλύπτουμε τον ανώτατο αριθμό υποψηφίων που προβλέπει νόμος, ο συνδυασμός μας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» μπαίνει στην τελική μάχη για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να υπογραμμίσουμε για μια ακόμη φορά την ιστορικότητα αυτών των εκλογών. Και τούτο όχι μόνον γιατί δημιουργείται ένας νέος, μεγάλος Δήμος, ο πρώτος σε πληθυσμό Δήμος της Θεσσαλίας και ο έκτος της Ελλάδας. Ένας Δήμος που έχει όλες τις προϋποθέσεις να λάμψει και να ξεχωρίσει στη νέα εποχή. Η ιστορικότητα των εκλογών αυτών σχετίζεται κυρίως με το γεγονός ότι η πόλη ενώνεται ξανά μετά από 63 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα εντάσσεται σε ενιαίο Δήμο με τα όμορα μικρότερα αστικά κέντρα και χωριά. Κλείνει, με άλλα λόγια, και η τελευταία εκκρεμότητα του εμφυλίου πολέμου. Και κλείνει με εντυπωσιακή συναίνεση της τοπικής κοινωνίας.
Οφείλουμε στο σημείο αυτό να υπογραμμίσουμε το πολιτικό θάρρος, τη διορατικότητα και το αίσθημα ευθύνης της σημερινής Δημοτικής Αρχής της Νέας Ιωνίας και προσωπικά του Δημάρχου της Παύλου Μαβίδη, που από την αρχή της τετραετίας «άνοιξε» δημόσια ένα θέμα που θεωρούνταν ταμπού για τη Νέα Ιωνία και συνέβαλε καθοριστικά στο να υπάρξει αυτή η καθολική συναίνεση. Όταν άλλες δυνάμεις, που θα έπρεπε κατεξοχήν να χαιρετήσουν την ιστορική αυτή εξέλιξη, επιδίδονταν σε φτηνό λαϊκισμό και ακραία κινδυνολογία, φτάνοντας μέχρι και τη διατύπωση προτάσεων στα όρια της γραφικότητας.
Μπαίνουμε συνεπώς στην τελική ευθεία προς τις εκλογές, με το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα ότι είμαστε ο μόνος συνδυασμός που πιστεύει στην αναγεννητική προσπάθεια για την Αυτοδιοίκηση και το νέο Δήμο Βόλου, που φέρνει η μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη». Αλλά και ο συνδυασμός που πιστεύει ότι ο «Καλλικράτης» δεν αποτελεί το τέλος, αλλά την αφετηρία αγώνων και διεκδικήσεων για περισσότερη, πιο δημοκρατική και πιο αποτελεσματική Αυτοδιοίκηση. Εμείς στην υπόθεση αυτή στρατευτήκαμε εθελοντικά. Γι’αυτό και την υπηρετούμε με πάθος και ενθουσιασμό.
Όταν λοιπόν άλλοι εξαντλούν την ενεργητικότητά τους στη μάχη της κομματικής συσπείρωσης, εμείς απευθυνόμαστε στις παραγωγικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου μας και θέτουμε τις βάσεις μιας ευρύτατης κοινωνικής συμμαχίας για την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Όταν άλλοι, για να κρύψουν την προγραμματική τους γύμνια, την άγνοια των θεμάτων της αυτοδιοίκησης και τα βαρίδια που κουβαλούν, επιδίδονται σε αχαρακτήριστες επιθέσεις εναντίον στελεχών που επί χρόνια τιμώνται από τους πολίτες για την κοινωνική τους προσφορά και το ήθος, εμείς, έχοντας συναίσθηση των προβλημάτων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την 1η Ιανουαρίου, καταρτίσαμε ένα ψηφοδέλτιο που το πλαισιώνουν τόσο στελέχη με πολύτιμη αυτοδιοικητική εμπειρία και βαθειά γνώση των θεμάτων, όσο και συμπολίτες μας με επαγγελματική καταξίωση και πλούσια κοινωνική δράση, αλλά και νέοι άνθρωποι που ασφυκτιούν στο σημερινό κομματικό και πολιτικό σύστημα και αναζητούν διέξοδο. Το ψηφοδέλτιο αυτό της μεγάλης αυτοδιοικητικής συμμαχίας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ότι στο νέο Δήμο Βόλου θα εκλεγεί μια Δημοτική Αρχή ικανή να χειριστεί τις τοπικές υποθέσεις με γνώση, αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, ήθος, διαφάνεια, σθένος και μαχητικότητα.
Γίνεται πια φανερό πως μέρα με τη μέρα οι μάσκες πέφτουν. Η τακτική ορισμένων μοιάζει με το «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
Μιλάνε με θράσος «για την επιστροφή στο χώρο των ιδεών που σπέρνουν ήθος και φως», όταν τις πρώτες σειρές του ψηφοδελτίου τους «κοσμεί» υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής! Αυτό «το ήθος και φως» επαγγέλονται; Και θα ανεχθούν το εμετικό και διχαστικό φυλλάδιο που κυκλοφορεί ο εκλεκτός τους, το οποίο επαναφέρει την αλήστου μνήμης θεωρία της εθνικοφροσύνης; Και θα συνδέσουν τελικά την πρώτη παρουσία τους στo κατεξοχήν λαϊκό δημοκρατικό θεσμό της Αυτοδιοίκησης, προσφέροντας απλόχερα δημοκρατική νομιμοποίηση στη φασιστική ιδεολογία; Έχουν ακόμη μια ημέρα στη διάθεσή τους για να επανορθώσουν.
Μιλάνε, ακόμη, για συμμαχία χωρίς αρχές εκείνοι που στηριγμένοι σε μια νεφελώδη αντι-μνημονιακή ρητορική συμμαζεύουν ό,τι κινείται περιθωριακά στο χώρο της μεγάλης προοδευτικής μας κίνησης. Και αναγορεύουν σε κήνσορες της ηθικής όσους απλώς αρθρώνουν έναν επιθετικό, αγενή, προσβλητικό λόγο ενάντια στον συνδυασμό μας.
Πιστεύουν, προφανώς, ότι με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουν να περιορίσουν τη δυναμική της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας». Πλανώνται πλάνην οικτράν. Αυτή η κοινωνία, αυτή η πόλη μάς γνωρίζει όλους, απ’ την καλή κι από την ανάποδη. Γνωρίζει την επαγγελματική, την κοινωνική και την πολιτική μας δραστηριότητα.
Όσο πληθαίνουν οι εμπαθείς, συντονισμένες επιθέσεις, τόσο μεγαλώνει η αυτοπεποίθησή μας ότι η νίκη πλησιάζει. Τόσο γιγαντώνεται η θέλησή μας να συνεχίσουμε αταλάντευτα στο δρόμο της υπεύθυνης στάσης, ότι μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα της πόλης. Στο δρόμο της υπεράσπισης των λαϊκών στρωμάτων που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο. Στο δρόμο της ανάδειξης του Δήμου μας στον ΠΡΩΤΟ Δήμο της πράσινης βιώσιμης ανάπτυξης.
Τις σχέσεις μας με το παρελθόν τις έχουμε οριοθετήσει με απόλυτη σαφήνεια. Κάποιοι μπορεί να θεωρούν ότι η ιστορία της πόλης μας ξεκινάει από τότε που εκείνοι ανακάλυψαν την αυτοδιοίκηση. Εμείς βρισκόμαστε στον αντίποδα αυτής της αντίληψης. Εμείς τιμούμε όλους τους Δημάρχους και τις Δημοτικές Αρχές που προηγήθηκαν, διατυπώνουμε τον αντίλογό μας ή και τη ριζική αντίθεσή μας σε όποιες επιλογές τους διαφωνούμε, σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είμαστε συνέχεια κανενός. Εμείς κάνουμε μια νέα αρχή. Και είμαστε όντως αποφασισμένοι να φέρουμε τα πάνω-κάτω. Αυτό που μας ενοποιεί και έχει δημιουργήσει το ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα στην τοπική κοινωνία είναι ο ριζοσπαστικός προγραμματικός μας λόγος και οι μελετημένες προτάσεις μας για όλα τα προβλήματα. Πεποίθησή μας είναι ότι το μνημόνιο δεν παλεύεται με κούφιες συνθηματολογίες, αλλά μόνο αν αποφασίσουμε να αναμετρηθούμε με τη ζωή και τα πραγματικά της προβλήματα. Αυτή είναι η δική μας ουσιαστικά «αντι-μνημονιακή» πρόταση.

Και ερχόμαστε στους υποψηφίους της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» για τα Συμβούλια των Δημοτικών και Κοινοτικών Κοινοτήτων.
Όπως κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει, στη δική μας αντίληψη ο νέος Δήμος Βόλου δεν αποτελεί διεύρυνση του μεγαλύτερου Δήμου με την απορρόφηση των μικρότερων. Αλλά ένα νέο, ενιαίο Δήμο, με εννέα ισότιμα ιδρυτικά μέλη. Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή μιλήσαμε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Πλούτος του νέου Δήμου δεν είναι η ισοπέδωση της πόλης και των χωριών του, αλλά η ανάδειξη της ιδιαιτερότητας και της διαφορετικότητας κάθε περιοχής. Πιστεύουμε σταθερά στην ισόρροπη ανάπτυξη κάθε περιοχής, με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και στην ανάδειξη της ιδιαίτερης ιστορικής, πολιτισμικής, κοινωνικής και παραγωγικής ταυτότητας του κάθε συνενούμενου Δήμου. Γι’ αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε σημαντικό ρόλο στα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του νέου Δήμου, για τα οποία, έτσι κι αλλιώς, προβλέπονται σημαντικές αρμοδιότητες και από το νόμο του «Καλλικράτη». Τα Συμβούλια αυτά θα αποτελέσουν τη γέφυρα της Δημοτικής Αρχής με τις τοπικές κοινωνίες. Αυτός είναι και ο λόγος που για τη στελέχωσή τους προσπαθήσαμε να επιλέξουμε τα πιο δραστήρια και δημιουργικά στελέχη της κάθε τοπικής κοινωνίας, μεταξύ αυτών και πολλούς νέους σε ηλικία ανθρώπους. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας των περιφερειακών κυρίως Δήμων ότι από ό νέος Δήμος θα τους εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.

Υποψήφιοι
Νέα Ιωνία:
• Κούντριας Σταμάτης: Γεωπόνος, πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος
• Κρατίδης Λευτέρης: Τεχνολόγος Μηχανικός, υπεύθυνος των τμημάτων μπάσκετ της «Νίκης»

Ιωλκός:
• Δελφός Φραγκίσκος: Δημοτικός Σύμβουλος
• Κωσταντά Φωτεινή: Δημοτική Σύμβουλος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΡΙΑΣ
• Αρμενάκης Δημήτρης: Ψυκτικός, Συνδικαλιστής
• Καλότυχος Γιάννης: Ταχυδρομικός, Συνδικαλιστής, Δημοτικός Σύμβουλος.
• Κοντός Απόστολος: Αυτοκινητιστής, Συνδικαλιστής
• Σελημάς Γρηγόρης: Συνταξιούχος Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού.
• Τσιώμου Φούλα: Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Βόλου.
• Χολέβα Φώφη: Συνταξιούχος Τραπεζικός

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ
• Αναστασιάδου Κατερίνα: Έμπορος λαϊκών αγορών
• Γκούρου – Βογιατζή Αγγελική:
• Γούκος Τάσος: Δάσκαλος, Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Λεχωνίων.
• Καρακάνας Γιάννης: Πρώην Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου.
• Καραμπάσης Κωνσταντίνος: Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου.
• Κολικοπούλου – Ποδάρα Έφη: Ιδιωτική Υπάλληλος.
• Κουλουκτσή Ανθή: Ιδιωτικός Υπάλληλος, Γραμματέας Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με αναπηρία όρασης. Μέλος Συνοικιακού Συμβουλίου Νεάπολης.
• Μπατζιάκας Γιώργος: Υπάλληλος Νομαρχίας, Πρόεδρος Συνοικιακού Συμβουλίου Νέας Δημητριάδας.
• Ντόκος Νικόλαος: Ιπτάμενος, Απόστρατος Αξιωματικός, Σύμβουλος ΔΗΤΕΒ, ΔΕΜΕΚΑΒ, Συμφωνικής Δήμου Βόλου
• Παπαχαραλάμπους Θανάσης:
• Παπαχρήστος Βασίλης: Ιδιωτικός Υπάλληλος
• Παππάς Δημήτρης: Νομαρχιακός Σύμβουλος
• Σκαρίμπας Ιωάννης: Οικονομολόγος
• Στάχτου – Γιάνναρου Αθηνά: Δασκάλα, μέλος Δ.Σ Συλλόγου Αγ. Παρασκευής
• Στεργιούλας Δημήτρης: Εκπαιδευτικός
• Χαρχαρή Άννα: Επαγγελματίας, μέλος Δ.Σ. & έφορος κολύμβησης Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μέλος Δ.Σ. ΕΑΚ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
• Γεωργούλας :
• Κουτριάνος Σπύρος: Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος
• Πετρούλιας Πέτρος: Ιδιωτικός Υπάλληλος
• Στρούγγης Νίκος:
• Τζιτζίρα Κερασία: Πτυχιούχος Ψυχολογίας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ
• Δημόπουλος Παύλος: Αντιδήμαρχος Νέας Αγχιάλου
• Διαμαντένιας Λευτέρης: Ελεύθερος Επαγγελματίας.
• Ερρινάκης Κώστας: Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Αγχιάλου.
• Μακρυγιάννη Θεοδώρα: Ιδιωτικός Υπάλληλος
• Μπογιατζή – Παπαγεωργίου Στέλλα: Νοσηλεύτρια ΙΚΑ Νέας Αγχιάλου, Δημοτική Σύμβουλος Νέας Αγχιάλου
• Στάνιος Νικόλαος: Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Αγχιάλου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
• Αϊδαλής Σάββας: Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πρόεδρος Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
• Γεροκώστα Όλγα: Ιδιωτική Υπάλληλος
• Καρεγκλά Ελισσάβετ: Νηπιαγωγός
• Κουζιώκας Νίκος: Εμποροβιοτέχνης.
• Λιθαδιώτης Νίκος: Συνταξιούχος Εμπορικής Τράπεζας, πρώην Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας, πρώην Αντιπρόεδρος ΚΑΠΗ Νέας Ιωνίας.
• Παπαδοπούλου Μαρία: Λογίστρια
• Πολατίδης Ιορδάνης: Εκπαιδευτής Οδηγών.
• Τσιμπλούλης Γεράσιμος: Δάσκαλος, Κοινωνικός Ανθρωπολόγος.
• Φιλίππου – Χαλκιά Αγγελική: Οικιακά
• Φουντουκίδης Γιώργος: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ., Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Ιωνίας.
• Χαραλάμπους Μίλτος: Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ
• Ευγενίδη Κερασία: Πτυχιούχος Περιβαντολλόγος
• Κυτιλής Γιάννης: Μελισσοκόμος
• Πετρόπουλος Απόστολος: Υλοτόμος
• Σταματόπουλος Άγγελος: Αγρότης, πρώην Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Βλασίου

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ
• Αγαπητός Γιάννης: Συνταξιούχος
• Ελευθεράκης Μιχάλης: Εστιάτορας
• Σπίνας Σπύρος: Αγρότης
• Τριανταφύλλου Μαρία: Οικιακά

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ
• Βούγας Νίκος: Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Ονουφρίου
• Τζιώρα Θεοδώρα:
• Τσιαμπάος Γιώργος: Ιδιωτικός Υπάλληλος
• Τσίρος Γιώργος:

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΪΔΙΝΙΟΥ
• Αναστασίου Κώστας: Ιδιωτικός Υπάλληλος
• Καστανίδου Αγγελική: Οικιακά
• Ποζιόπουλος Σωτήρης: Σωφρονιστικός Υπάλληλος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ
• Γεωργαλής Χρήστος: Ταπετσέρης, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου
• Γώγου Μαρία: Καθηγήτρια, Δημοτική Σύμβουλος Ποσταριάς
• Ζαχείλας Κώστας: Συνταξιούχος, Μέλος Τοπικού Συμβουλίου
• Σαράντης Στάθης: Επιχειρηματίας

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΑΣΙΑΣ
• Κουντουριώτης Λάζαρος: Υπάλληλος Αρχαιολογικού Μουσείου
• Κυπαρίση Χαρίκλεια: Νοσηλεύτρια, Υπάλληλος Νοσοκομείου Βόλου
• Μαρμαράς Γιάννης: Καθηγητής Λυκείου, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ιωλκού
• Πλιατσκίδου Αναστασία: Ιδιωτική Υπάλληλος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΒΟΛΟΥ
• Αλεξίου Αλέξανδρος: Συνταξιούχος βιοτέχνης
• Νταής Γιώργος: Δημόσιος Υπάλληλος
• Πολατίδου Ανθούλα: Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Άνω Βόλου
• Τσιμπανάκος Δημήτρης: Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Άνω Βόλου

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΩΝ
• Αρκουδογιάννης Γιώργος: Ιδιοκτήτης Συνεργείου Αυτοκινήτων
• Καρατζιουβάλης Γιώργος: Φιλόλογος
• Μόκκας Στέφανος: Τεχνολόγος Εργοδηγός Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Προπονητής αθλητικής χιονοδρομίας
• Χονδρογιάννη Νέλη: Δημόσιος Υπάλληλος, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΛΑΦΥΡΩΝ
• Γεωργάκος Κώστας: Ηλεκτρολόγος
• Δελλή Χριστίνα: Ιδιωτική Υπάλληλος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΚΕΙΑΣ
• Ματζανή Βασιλική: Ξενοδόχος, αγρότισσα
• Πουρσανίδης Δημήτρης: Βιοκαλλιεργητής, μέλος Οικολογικής Ομάδας
• Ρεντινιώτης Γιώργος: Δάσκαλος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΛΕΧΩΝΙΩΝ
• Αντωνάκης Παύλος: Ελεύθερος Επαγγελματίας
• Καρακώστας Γιάννης: Συνταξιούχος ΑΓΕΤ
• Κυριαζής Αλέξανδρος: Αγρότης, βιοκαλλιεργητής
• Φράγκου Ελευθερία: Δημόσιος Υπάλληλος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΧΩΡΙΟΥ
• Αναστασίου Αναστασία: Μέλος Γυναικείου Συνεταιρισμού Πορταριάς
• Βλάχος Κώστας: Ιδιωτικός Υπάλληλος
• Κατεργάρη Βούλα: Ασκούμενη Δικηγόρος
• Μούκας Δημήτρης: Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ
• Μαρέδης Νίκος: Κοινοτικός Σύμβουλος Μακρινίτσας
• Μπέζος Νίκος: Ηλεκτρολόγος – Μηχανολόγος, πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Μακρινίτσας
• Παναγιώτου Βασιλική: Λογίστρια – Φοροτεχνικός
• Πέτσης Δημήτρης: Ξυλουργός, Αντιπρόεδρος Κοινότητας Μακρινίτσας

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ
• Γεωργατζής Θανάσης
• Γκαμάλιας Γιώργος: Αγρότης
• Μπέρτσα Δήμητρα

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ
• Βλαχούτσος Δημήτρης: Συνταξιούχος ΑΓΕΤ, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πορταριάς
• Καραϊσκος Στέφανος: Γυμναστής - Επιχειρηματίας
• Σιώκος Γιώργος: Πολιτικός Μηχανικός
• Τριανταφύλλου Σοφία: Συνταξιούχος Νηπιαγωγός, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΣΚΛΟΥ
• Βλιώρα Ιωάννα: Υπάλληλος ΙΚΑ
• Καπουράνης Νίκος: Πολιτικός Μηχανικός
• Κολιαμήτρας Δήμος: Εκπαιδευτικός
• Φώτου Βασίλης: Συνταξιούχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΓΙΑΤΩΝ
• Ματής Δημήτρης: Δημόσιος Υπάλληλος, πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Σταγιατών
• Ράμπος Κώστας: Συνταξιούχος ΑΓΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: