Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η ΕΑΣ Βόλου αξιόπιστος εταίρος στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του αγροτικού τομέα

Τη διαβεβαίωση ότι ο νέος Δήμος Βόλου θα αποτελέσει έναν αξιόπιστο συνεργάτη και εταίρο στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του αγροτικού τομέα, παρείχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης προς τη διοίκηση της ΕΑΣ Βόλου και τους εργαζόμενους στη γαλακτοβιομηχανία «ΕΒΟΛ», την οποία επισκέφθηκε χθες συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας που υλοποιεί η «Δημοκρατική Συμπολιτεία» για τη στήριξη των τοπικών παραγωγικών δυνάμεων. Ο κ. Σκοτινιώτης, αφού ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΕΑΣ κ. Νικήτα Πρίντζο για την πορεία της ΕΑΣ και του εργοστασίου ΕΒΟΛ, καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια της διοίκησης, υπογράμμισε  ότι η  ΕΑΣ Βόλου έχει αποκτήσει πλέον αξιοπιστία, κύρος και αναγνώριση,  ενώ η γαλακτοβιομηχανία «ΕΒΟΛ» έχει κατακτήσει ξεχωριστή θέση σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτό αποτελεί καρπό της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλουν πρόεδρος, διοίκηση και εργαζόμενοι και είναι ένα κεκτημένο που πρέπει να αναδείξει η περιοχή.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του συνδυασμού του για τον αγροτικό τομέα, υπογράμμισε ότι οι προτεραιότητες επικεντρώνονται σε τέσσερις τομείς: τον αγροδιατροφικό, προκειμένου να στηριχθεί η αγροτική οικονομία, την παραγωγή πιστοποιημένων προϊόντων ποιότητας  και την ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας, τον εκσυγχρονισμό των καλλιεργειών και τον αγροτουρισμό, που αποτελεί σημαντική διέξοδο για τους νέους ανθρώπους. 
«Η ΕΑΣ Βόλου θα είναι προνομιακός συνομιλητής μας στη λήψη αποφάσεων και την υλοποίηση πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στην ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σκοτινιώτης και πρόσθεσε ότι η νέα δημοτική αρχή θα στηρίξει το έργο της ΕΑΣ Βόλου, διότι αποτελεί έναν συνεταιρισμό που λειτουργεί προς όφελος των μελών του και ολόκληρης της κοινωνίας. 
Τον κ. Σκοτινιώτη συνόδευσαν στην γαλακτοβιομηχανία «ΕΒΟΛ» οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Βικοπούλου, Κ. Γαργάλα, Γ. Καουνάς, Ι. Καπέλιος, Δ. Καπότσης, Φ. Κοκκινάκη, Γ. Λεμονής, Δ. Μπλέτσας, Ν. Οικονόμου,  Η. Ξηρακιάς, Μπ. Τσαμπάζης και Ε. Φραγκούλη.

Επίσκεψη στη ΒΕΜΕΚΕΠ

Το πρόγραμμα του κ. Σκοτινιώτη συνεχίστηκε χθες με επίσκεψη στη βιομηχανία μεταλλικών κατασκευών «ΒΕΜΕΚΕΠ», όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας Μ. Ατζούρη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Α. Κουρκούβελο για την πορεία της επιχείρησης και τα έργα που υλοποιεί. Ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε ότι ένα από τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής είναι ότι διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό υψηλού επιπέδου, σε όλους τους παραγωγικούς τομείς. Η νέα δημοτική αρχή, είπε, θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της αυτό το δυναμικό, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: