Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

«Επιλογή Ευθύνης» και «Μαζί για το Βόλο»: Καταδικάζουμε την τρομοκρατία του υπόκοσμου και των «φουσκωτών»

Κοινή ανακοίνωση με αφορά τα γεγονότα στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου εξέδωσαν οι παρατάξεις «Μαζί για το Βόλο» και «Επιλογή Ευθύνης». Όπως αναφέρουν « Η αντιδημοκρατική λειτουργία, η κινητοποίηση τραμπούκων της νύχτας, οι οποίοι είναι όπως φαίνεται προσφιλέστατοι στη δημοτική αρχή, η άρνηση κάθε διαλόγου με πολίτες, η προσφυγή στην αστυνομική βία είναι πλέον καθημερινό καθεστώς στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου με ευθύνη της ομάδας πλειοψηφίας και του Δημάρχου.
Κάθε έννοια θεσμικής λειτουργίας, ανταλλαγής απόψεων σε επίπεδο δημοκρατικού διαλόγου και παρουσίασης θέσεων ακυρώνεται μόνιμα και αντικαθίσταται από ύβρεις, χυδαίες προσωπικές επιθέσεις και από μια βιομηχανία τρομοκρατικών «μηνύσεων» προκειμένου να «βουλώσουν» τις φωνές διαμαρτυρίας που όλο και πληθαίνουν! Μηνύσεις που σήμερα ξεπέρασαν κάθε όριο αφού με ψευδή καταγγελία του προέδρου Μουλά συνελήφθη και δημοτικός σύμβουλος!
Το «μαύρο» δυστυχώς απλώνεται όλο και πιο πολύ πάνω από την πόλη και τους πολίτες της.
Για μια ακόμη φορά καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την τρομοκρατία του υποκόσμου και των «φουσκωτών», τις ψευτομηνύσεις, τις συλλήψεις δημοτικών συμβούλων, την ποινικοποίηση της θεσμικής δημοτικής λειτουργίας, τους τραμπουκισμούς και κάθε μέθοδο που μετέρχεται η πλειοψηφία του Δήμου προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την αδυναμία τους να διαλύσουν τη ΔΕΥΑΜΒ παρά τις μεθοδεύσεις τους (στο Δ.Σ. κατέπεσε η πρότασή τους για λύση της ΔΕΥΑΜΒ). Κι αν αυτά τα χρόνια κρέμασαν ταμπέλα <<ανοίξαμε και σας περιμένουμε>> στα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ για την ΕΡΓΗΛ, έχουν το θράσος να προσπαθούν να χρεώσουν στις αντιπολιτεύσεις τις δικές τους αμαρτίες.
Απαιτούμε να αποσυρθούν οι αναίτιες κατηγορίες σε βάρος του Δημοτικού Συμβούλου και του συμπολίτη μας και να σταματήσει κάθε διαδικασία δίωξής τους γιατί είναι πολιτική δίωξη, για τις ιδέες τους και μόνο.
Ευτυχώς, οι εκλογές πλησιάζουν και ο λαός έχει πλέον τη δυνατότητα νααποτινάξει το «μαύρο» αυτό ζυγό από πάνω του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: