Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Επιλογή Ευθύνης: «Θέλει η δημοτική αρχή να κρυφτεί, αλλά η … χαρά δεν την αφήνει»

Από την παράταξη «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το σημερινό «Ημερήσιο δελτίο μηνύσεων και αγωγών» της δημοτικής αρχής  περιλάμβανε έναν προσφιλή της στόχο, την πρόεδρο  του σωματείου εργαζομένων των ΟΤΑ, Θ. Στάχτου. Αντί λοιπόν να ανακοινώσουν την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του «θερμοκέφαλου» εργαζομένου στην καθαριότητα, που από υπερβάλλοντα ζήλο τραυμάτισε τη γραμματέα του σωματείου και από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, ανακοίνωσαν ότι θα κινηθούν δικαστικά κατά της προέδρου του σωματείου εργαζομένων! Ποιο είναι το «έγκλημά» της; Ότι το Δ.Σ. του σωματείου, και όχι η ίδια ατομικά,  κατήγγειλε τις «μαφιόζικες τακτικές δημιουργίας απεργοσπαστικών μηχανισμών και από τη δημοτική αρχή του Βόλου». Όπως και η Τ.Ε. του ΚΚΕ κατήγγειλε, την ίδια μέρα, ότι η δημοτική αρχή «οργανώνει ομάδες απεργοσπαστών» και έκανε λόγο για «εκβιασμούς και τρομοκρατία». Εντάξει, όλοι καταλάβαμε. Θέλει η δημοτική αρχή να κρυφτεί, αλλά η … χαρά δεν την αφήνει.

Η δημοτική αρχή, τρία χρόνια τώρα, έχει πιάσει στασίδι στα Δικαστήρια και  μηνύει ό,τι αναπνέει και κινείται. Το ψέμα όμως και  η υποκρισία έχουν «κοντά ποδάρια». Μία μόλις μέρα μετά το κακόγουστο σκηνικό που έστησε στο δημοτικό συμβούλιο εναντίον της αντιπολίτευσης και προσωπικά εναντίον της επικεφαλής της παράταξής μας, Ν. Οικονόμου, απέβαλε  το φιλεργατικό της προσωπείο και αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο.

Η παράταξή μας, η οποία ουδέποτε έκανε εμπόριο ελπίδας και ουδέποτε έπαιξε πολιτικά παιγνίδια με την αγωνία των ανθρώπων που βλέπουν το φάσμα της ανεργίας, εμμένει στις θέσεις που με υπευθυνότητα ανέπτυξε στο δημοτικό συμβούλιο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: