Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Π.Μαβίδης: Ανοικτό στο κοινό το ΕΑΚ

Για αυθαίρετη ενέργεια, η οποία αντίκειται στους όρους της σύμβασης μίσθωσης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός χώρων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) Βόλου, έκανε λόγο ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-Δη.Πε.Θε. Δήμου Βόλου κ.Παύλος Μαβίδης μιλώντας σήμερα στο «Ράδιο Ένα 102,5» για το θέμα που έχει προκύψει μετά από καταγγελίες αθλητών ότι τις τελευταίες ημέρες και κατά τις απογευματινές ώρες κλείνουν οι πόρτες του Σταδίου και δεν τους επιτρέπεται η είσοδος, λόγω προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο κ.Μαβίδης τόνισε ότι οι πόρτες του Σταδίου για το κοινό θα πρέπει να παραμένουν ανοιχτές όλη την ημέρα, ακόμη κι όταν προπονείται η ομάδα, καθώς οι αθλούμενοι χρησιμοποιούν τα κουλουάρ και όχι την περιοχή του γηπέδου, όπου γίνεται η προπόνηση.
Σύμφωνα με τη σύμβαση μίσθωσης, όπως συγκεκριμένα ανέφερε, που έχει υπογραφεί ανάμεσα στον ΔΟΕΠΑΠ-Δη.Πε.Θε. και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προβλέπεται ότι οι δημότες μπορούν να κάνουν χρήση χώρων (κουλουάρ κ.α.) του Σταδίου κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας, εκτός από το γήπεδο με τον χλοοτάπητα, χωρίς ασφαλώς να ενοχλούν την ομάδα.
«Το ΕΑΚ Βόλου είναι ανοιχτό από το πρωί ως το βράδυ και ο καθένας μπορεί να πάει και να αθληθεί στο ταρτάν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Μαβίδης και πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα να κλειδώνει μόνο τα αποδυτήρια και όχι τις πόρτες εισόδου στο Στάδιο. Κάλεσε δε τους πολίτες να απευθύνονται στους υπαλλήλους του Δήμου που βρίσκονται στο ΕΑΚ και να αναφέρουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: