Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Δωροεπιταγές από τα σούπερ-μάρκετ «Μασούτης» για οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Βόλου

Τα σούπερ μάρκετ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», που ενεργοποιούνται και στην περιοχή μας εδώ και αρκετά χρόνια, προχώρησαν πριν από λίγες μέρες σε μια εξαιρετικά σημαντική ενέργεια για τη στήριξη οικογενειών του Δήμου Βόλου οι οποίες δύσκολα τα βγάζουν πέρα. Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε η υπεύθυνη του καταστήματος στο Βόλο κ. Άννα Αναστασίου με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ.Απόστολο Παντσά στο κτήριο Στρεφτάρη, παρέδωσε 30 δωροεπιταγές των 30 €, τις οποίες η Αντιδημαρχία, δια των εθελοντών-διαμεσολαβητών από το Δίκτυο Υποστήριξης Νέων-Οικογένειας (Δ.Υ.Ν.Ο.), θα διαθέσει σε ενδεείς οικογένειες που υποσιτίζονται.
Το Δ.Υ.Ν.Ο., όπως είναι γνωστό, αποτελεί μια άτυπη δομή υποστήριξης, την οποία έχει στήσει ο Δήμος Βόλου με εθελοντές-διαμεσολαβητές. Ειδικότερα, μετά από υπόδειξη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, συμπολίτες έχουν αναλάβει και υποστηρίζουν οικογένειες με μικρά παιδιά, που έχουν σημαντικό πρόβλημα επιβίωσης. Οι εθελοντές-διαμεσολαβητές προσπαθούν, όσο αυτό είναι δυνατό, να επιληφθούν των προβλημάτων που ανακύπτουν και να βελτιώσουν την καθημερινότητα αυτών των οικογενειών.
«Η ενέργεια των σούπερ μάρκετ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» δείχνει την ευαισθησία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης της εταιρείας, απέναντι σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε δύσκολη φάση. Χάρις στην ενέργεια αυτή έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε οικογένειες που έχουν ανάγκη, με είδη που θα προμηθευτούν από τα καταστήματα «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», επισήαμνε σε σχετική δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου κ.Απόστολος Παντσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: