Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Η Α/Β Βασιλόπουλος ενισχύει με 1.646 € το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου

Με μια αξιέπαινη κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης, το τοπικό κατάστημα της Α/Β Βασιλόπουλος ενισχύει σημαντικά το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου. Για μια ακόμη φορά, η γνωστή αλυσίδα τροφίμων αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό εκείνων των συμπολιτών, οι οποίοι σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις βασικές ανάγκες. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας κ.Γουσουτίδης και κ.Τάσιου, μετά από συνάντηση που είχαν με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ.Απόστολο Παντσά στο κτήριο Στρεφτάρη, παρέδωσαν δώρο-επιταγές  αξίας 1646,60 €, με τις οποίες θα αγοραστούν είδη αντίστοιχης αξίας από τα καταστήματα της εταιρείας στο Βόλο.
Με τις προμήθειες αυτές θα καλυφθούν τα κενά σε είδη, που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού  προκύπτουν στα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπως για παράδειγμα  ελλείψεις  σε φασόλια και τυρί. Παράλληλα θα γίνει προμήθεια ειδών τα οποία η αλυσίδα Α/Β Βασιλόπουλος προσφέρει σε όλους τους  καταναλωτές σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές αυτή την εβδομάδα (τυρί, φέτα και κρέας).
Με τις δώρο-επιταγές αυτές, ταυτόχρονα με την τόνωση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα ενισχυθούν και οι  οικογένειες που υποστηρίζει αθόρυβα αλλά σταθερά το ΔΥΝΟ (Δίκτυο Υποστήριξης Νέων-Οικογένειας), δηλαδή οικογένειες χωρίς εισοδήματα και με πολλά παιδιά, που μετά από πρόταση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, υποστηρίζονται σταθερά με κάθε τρόπο από εθελοντές-διαμεσολαβητές.
«Η ενέργεια αυτή της εταιρίας Α/Β Βασιλόπουλος, αξιόλογη και αξιέπαινη, θα πρέπει να θυμίζει σε όλους ότι ο αγώνας για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, δεν πρέπει να σταματά ποτέ. Πρέπει να είναι συνεχής και  αδιάπτωτος,  πρέπει να ανοίγει νέους δρόμους και να βρίσκει νέους τρόπους υποστήριξης των ανθρώπων που υποφέρουν. Οι θερμές, δημόσιες, ευχαριστίες μας προς την Α/Β Βασιλόπουλος, είναι ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για τη χειρονομία αυτή. Επιπλέον όμως  βοηθάει, εμάς τους υπολοίπους, να προσχωρήσουμε στην αισιόδοξη προοπτική μιας κοινωνίας συνοχής και αλληλεγγύης, στην οποία έχουμε ανάγκη όλοι να νιώθουμε ότι ζούμε» τόνισε σε σχετική δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Απόστολος Παντσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: