Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Όλο το Αριστερό Ρεύμα εκτός από το Συνασπισμό»

Απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», ο κ.Απόστολος Παπατόλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήταν φρονιμότερο να μην εγκαλούν για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό και αμοραλισμό», όσοι με απολιτίκ όρους και παλαιού τύπου «άγρα πελατών» έβαλαν ακόμη και τα «δέντρα» να ψηφίσουν στις εσωτερικές διαδικασίες της παράταξης για να αναδειχθούν επικεφαλής. 

Τι να κάνουμε κ. Πατσιαντά… Όλα έχουν το τίμημά τους. Προσελκύσατε μια ανομοιογενή μάζα ανθρώπων με απολιτίκ επιχειρήματα για να λάβετε το περιπόθητο κομματικό -ουσιαστικά- χρίσμα. Έτσι, όμως, πληγώσατε την πολιτική ενότητα και χάσατε το στοίχημα της κομματικής συσπείρωσης. 
Έτσι, επίσης, εξηγείται και το γεγονός ότι το 2010 ως υποψήφιος Δήμαρχος είχατε στο πλευρό σας «όλο το Συνασπισμό εκτός από το Αριστερό Ρεύμα», ενώ σήμερα σας ακολουθεί «όλο το Αριστερό Ρεύμα εκτός από το Συνασπισμό»… 
Προσγειωθείτε λοιπόν στην πραγματικότητα, μετριάστε τη βεβαιότητά σας περί δήθεν «σίγουρου Δημάρχου», αποκτήστε αυτοδιοικητικό λόγο και συγκεκριμένες προτάσεις και ελάτε να συναντηθούμε για να βάλουμε φρένο στον επικίνδυνο λαϊκισμό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: