Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Μουσική βραδιά για την ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου

Μια ακόμη μουσική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 5 Μαρτίου, στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρική, σε συνεργασία αυτή τη φορά του Δήμου Βόλου - Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού με τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου «Θέτις». Πρόκειται για μια βραδιά με το μουσικό σχήμα « Ιαμβος», με σκοπό τη στήριξη των 600 και πλέον οικογενειών που σταθερά προμηθεύονται τρόφιμα και άλλα είδη από το Δημοτικό κοινωνικό Παντοπωλείο. Όπως είναι γνωστό, με την ενεργό συμπαράσταση φυσικών προσώπων, οργανώσεων και συλλόγων, το Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου έχει αναδειχθεί σε μείζον εργαλείο κοινωνικής παρέμβασης και αντιμετώπισης των πιεστικών προβλημάτων που προκαλεί η οικονομική και κοινωνική κρίση και στην τοπική μας κοινωνία. 

Αναφερόμενος στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Απόστολος Παντσάς υπογράμμισε την αξία των  συνεργασιών  με  φορείς και ομίλους της πόλης και το μήνυμα αλληλεγγύης που μέσα από αυτές κυρίαρχα αναδεικνύεται. «Συνέργιες σαν και αυτές τιμούν την πόλη και τους πολίτες που επιλέγουν να βοηθήσουν  τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Τιμούν όσους με θέρμη και αυταπάρνηση απαντούν στις προκλήσεις των καιρών και έμπρακτα εκδηλώνουν συναισθήματα συμπαράστασης όπως, εν προκειμένω, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Βόλου «Θέτις» ο οποίος, για πολλοστή φορά, με συγκεκριμένη δράση ενισχύει σημαντικά τα ράφια του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ενίσχυση που περισσότερο παρά ποτέ έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται στη δίνη της οικονομικής κρίσης».  

Από την πλευρά της η πρόεδρος του  Σοροπτιμιστικού  Ομίλου Βόλου «Θέτις» κ. Πέπη Καραγιάννη αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό με τον οποίο τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου συμφώνησαν για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. «Οι προσκλήσεις των 7 ευρώ η κάθε μία έχουν ήδη εξαντληθεί και είμαστε υπερήφανες για την ανταπόκριση. Θα παρατηρηθεί το αδιαχώρητο στο Θέατρο αλλά αξίζει τον κόπο αφού ο σκοπός είναι πραγματικά ιερός. Την  Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 20.30  θα περάσουμε μια θαυμάσια βραδιά». 

Το Μουσικό Σύνολο «Ίαμβος» που αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Γράβο (τρομπέτα), Δρ. Σέβη Μαζέρα – Μάμαλη (πιάνο), Ζαφειρούλα Χαντή (βιολοντσέλο) και Τζένη Χατζηδήμου (τραγούδι) δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά από το 1992. Τα μέλη του «Ίαμβου» είναι διπλωματούχοι σολίστ με πολύ καλές σπουδές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: