Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Λ. Μαυρογιάννης: Μειωμένο κατά 50% το τιμολόγιο νερού στο Γηροκομείο

Απαντώντας σε δηλώσεις του κ.Μιχ. Μιτζικού σε σχέση με το τιμολόγιο νερού που ισχύει για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της περιοχής, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ κ.Λεωνίδας Μαυρογιάννης επισημαίνει ότι: Ο κ.Μιτζικός θα πρέπει να γνωρίζει ότι η πρότασή του για μείωση της τιμής του νερού στα φιλανθρωπικά ιδρύματα εφαρμόζεται ήδη από τη ΔΕΥΑΜΒ στο πλαίσιο του Κοινωνικού Τιμολογίου.
Το 2012 ο Δήμος Βόλου ήταν από τους ελάχιστους Δήμους της χώρας που αποφάσισε να στηρίξει αποφασιστικά τις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μέσα από ένα τολμηρό και προωθημένο κοινωνικό τιμολόγιο, στο οποίο εντάχθηκαν όλες οι κατηγορίες. Μεταξύ των άλλων αποφασίστηκε και έκπτωση της τάξης του 50% στα σχολεία, τα δημοτικά κτίρια και στα Ιδρύματα «Γηροκομείο», «Ορφανοτροφείο», «ΕΛΕΠΑΠ» και «Άσπρες Πεταλούδες».
Με την ευκαιρία αυτή, επαναλαμβάνουμε ότι σε μια εποχή που η κοινωνία στενάζει, η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ στέλνει το μήνυμα ότι δεν είναι μοιραία η διαρκής επιβάρυνση των πολιτών και ότι η Επιχείρηση μπορεί και πρέπει να λειτουργεί υπέρ του δημοσίου και κοινωνικού συμφέροντος έστω και με λιγότερα έσοδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: