Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το φετινό «Καρναβάλι του Κόσμου»

Ξεκίνησαν ήδη από το Δήμο Βόλου οι προετοιμασίες οργάνωσης των εκδηλώσεων για το «Καρναβάλι του Κόσμου 2014», με αλλεπάλληλες συναντήσεις στα γραφεία της  Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, της επιτροπής που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων. Με βασικό πυρήνα τις τοπικές πολιτιστικές ομάδες θα οργανωθεί ένα δεκαήμερο διασκέδασης και γλεντιού, με αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς, στην παραλία της πόλης.
Για την ευρύτερη συμμετοχή και τη μαζικοποίηση των εκδηλώσεων καλούνται εκπρόσωποι σωματείων, συλλόγων, σχολείων, καλλιτεχνικών σχημάτων, των 15μελών συμβουλίων Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής, αλλά και μεμονωμένα άτομα που τυχόν ενδιαφέρονται, να λάβουν μέρος σε μια αρχική συνάντηση για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και δηλώσεις συμμετοχής.
Η συνάντηση αυτή ορίστηκε για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημαρχείου Βόλου.
Για δηλώσεις συμμετοχής στο μεσοδιάστημα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210 20412 (κ.Γρηγοριάδου Όλγα) στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, στο κτήριο Στρεφτάρη (Τοπάλη 97-Γαλλίας), καθημερινά 9π.μ-2 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: