Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Αύριο τα εγκαίνια του ΚΑΠΗ στο «Θεόφιλο»

Παρουσία του Δημάρχου Βόλου κ.Πάνου Σκοτινιώτη, θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 2 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του κεντρικού ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου στο κτίριο «Θεόφιλος». Στο νέο, ιδιόκτητο, σύγχρονο και λειτουργικό χώρο θα μεταστεγαστούν τα Α΄ και Β΄ ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου που λειτουργούσαν έως πρόσφατα σε μισθωμένα κτίρια επί των οδών 28ης Οκτωβρίου – Βασάνη και Δον Δαλεζίου – Κωνσταντά αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Απ.Παντσά, επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής ήταν, με την ανακαίνιση του κτιρίου «Θεόφιλος»,  να δημιουργηθεί ένας νέος, ιδεατός χώρος όπου οι απόμαχοι της ζωής να αισθάνονται όμορφα.
«Με τον τρόπο αυτό γιορτάζουμε, επομένως, έμπρακτα την φετινή ημέρα της τρίτης ηλικίας επαναεπιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας να στεκόμαστε ουσιαστικά δίπλα της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, με αφορμή και τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων. 
Η εκδήλωση, με μουσική και κεράσματα, θα γίνει αύριο Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα στο χώρο του κεντρικού ΚΑΠΗ, στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου (Δημαρχείο Βόλου) και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: