Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Παρουσιάζεται το σχέδιο της ΓΑΙΑΟΣΕ για το αμαξοστάσιο της Νέας Ιωνίας

Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΓΑΙΑΟΣΕ για την αξιοποίηση του ακινήτου «Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΕ», στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, με σκοπό τη δημιουργία Πάρκου Αναψυχής – Αθλητικού Κέντρου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας JESSICA, θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 7μ.μ., στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Νέας Ιωνίας. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για οικόπεδο έκτασης 12.244 τ.μ., στο οποίο υπάρχουν  4 διατηρητέα κτίρια συνολικού εμβαδού περίπου 1.396τ.μ., που βρίσκονται σε επαφή με το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας «Νίκη Βόλου».
Η αξιοποίηση του ακινήτου είναι επιλέξιμο έργο από το Ταμείο Αστικής Ανάπλασης του JESSICA για χρηματοδότηση ύψους €1,15εκ., βάσει  πρότασης της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. για τη δημιουργία συμπλέγματος εγκαταστάσεων  αθλητισμού και αναψυχής.
Υπενθυμίζεται ότι τη δημόσια παρουσίαση του επιχειρησιακού σχεδίου  της ΓΑΙΑΟΣΕ για την αξιοποίηση του ακινήτου «Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΕ», ζήτησε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, κ.Αθανάσιο Σχίζα, ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Δημαρχείο.  

Στην αυριανή εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του σχεδίου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, παρουσία μελών του Επενδυτικού Συμβουλίου JESSICA. Αναλυτικά, το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
7:00 - 7:15  Χαιρετισμός του Δημάρχου Βόλου κ. Π. Σκοτινιώτη
7:15 - 7:30  «Επιδιώξεις της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. από το έργο της Ανάπλασης του Αμαξοστασίου Αυτοκινήτων Ν. Ιωνίας Βόλου»,  κ. Αθ. Σχίζας, Πρόεδρος & Διευθύνων    Σύμβουλος ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε.
7:30 - 7:45 Παρουσίαση Έργου και Διαγωνιστικής Διαδικασίας, κ. Χ. Σαουνάτσος, Διευθυντής Ανάπτυξης ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε.
7:45 - 8:00 Παρουσίαση επιδιώξεων της πρωτοβουλίας JESSICA, κ.Π. Χειμωνιάδης, μέλος Επενδυτικού Συμβουλίου JESSICA
8:00 - 8:15 Εκπρόσωπος Ταμείου Αστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας
8:15 - 8:30 Ερωτήσεις – Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: