Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Συνάντηση Π.Σκοτινιώτη με τους νέους Διοικητές Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας και Βόλου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησαν σήμερα, επ’ ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων τους, ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας κ.Νίκος Μιχαλάκης και ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου κ.Χαράλαμπος Πόζογλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Πολιτικής Προστασίας και ΚΕΠ κ.Νατάσα Οικονόμου, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για την πολιτική προστασία και ιδιαίτερα την πυροπροστασία.
Συγκεκριμένα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στη συνεργασία που πρέπει να υπάρξει με στόχο την προάσπιση πρωτίστως της ασφάλειας των πολιτών, καθώς επίσης την προστασία του αστικού και περιαστικού περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε να οργανωθεί εγκαίρως συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να αποφασιστούν τα μέτρα πρόληψης και πυρασφάλειας που πρέπει να ληφθούν ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.
Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βόλου ενημέρωσε τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου ότι ο Δήμος Βόλου έχει παραχωρήσει κατάλληλο χώρο στη Νέα Ιωνία, κοντά στον Περιφερειακό, για τη μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, γεγονός που θα ανακουφίσει σημαντικά το κέντρο της πόλης.
Ο κ. Σκοτινιώτης συνεχάρη τόσο τον κ.Μιχαλάκη όσο και τον κ.Πόζογλου για τα νέα τους καθήκοντα και ευχήθηκε να έχουν μια δημιουργική και αποδοτική θητεία, παρέχοντας τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Βόλου θα είναι συμπαραστάτης στο έργο τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: