Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα τμήματα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. στη Νέα Αγχίαλο

Σε ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με κέφι και καλή διάθεση, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα μέλη των τμημάτων του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. Βόλου στη Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Δαίδαλος». Οι επιμορφωτές, οι υπεύθυνοι και τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας, της Χορωδίας και του τμήματος Παραδοσιακών Χορών, καθώς και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ανταλλάσσοντας ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά και κερδίζοντας δώρα με τρεις δωροεπιταγές που κληρώθηκαν από καταστήματα της Ν.Αγχιάλου. 
Την εκδήλωση άνοιξε ο τοπικός Αντιδήμαρχος Π.Πελεκάνος, ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στη συμβολή των υπευθύνων των ομάδων και στο έργο που παράγεται. Συγκεκριμένα ο κ.Πελεκάνος αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία της Χορωδίας Ν.Αγχιάλου  και στο μαέστρο της Γ.Διαμαντόπουλο, στο τμήμα Παραδοσιακών Χορών και στο νέο χοροδιδάσκαλο Θαν.Μπέα, καθώς και στη Θεατρική Ομάδα που έχει παρουσιάσει εξαιρετικές παραστάσεις, με την καθοριστική παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δη.Πε.Θε. Βόλου Σπ.Μαβίδη που τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία της Ομάδας και σκηνοθέτης των παραστάσεων.Στο φιλόδοξο έργο που παράγεται από τα προαναφερόμενα τμήματα, στη συμμετοχή των πολιτών και στην αποδοχή της δουλειάς που παράγεται από την τοπική κοινωνία αναφέρθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Ευθ.Τσάμης, υπεύθυνος για θέματα Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. Βόλου, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σπουδαιότητα όλων των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η δημοτική σύμβουλος Μ.Τσιάμη, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ν.Αγχιάλου Ε.Διαμαντένιας, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Αϊδινίου Κ.Τσιώτρας, ο πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ν.Αγχιάλου Γ.Ταβέλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τοπικοί σύμβουλοι και πολλοί καλεσμένοι.              

Δεν υπάρχουν σχόλια: