Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ενδιαφέρον για πανελλήνια συνάντηση μοτοσυκλετιστών στο Δήμο Βόλου

Το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν στην περιοχή του Δήμου Βόλου δυο σημαντικές διοργανώσεις της Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας, εξετάστηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Βόλου Π.Σκοτινιώτης με μέλη της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Βόλου (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β.). Όπως ενημέρωσαν τον κ.Σκοτινιώτη οι εκπρόσωποι της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β., η Ομοσπονδία τους εξετάζει το ενδεχόμενο  να φιλοξενηθεί φέτος στη Νέα Αγχίαλο η καθιερωμένη πανελλήνια συνάντηση μοτοσυκλετιστών, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ενώ επιθυμεί επίσης να πραγματοποιηθεί στην Πορταριά η φετινή πανελλήνια συνάντηση βουνού, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου. 
Το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά, με τη συμμετοχή και των τοπικών Αντιδημάρχων, Νέας Αγχιάλου Π.Πελεκάνου και Πορταριάς-Ιωλκού-Μακρινίτσας Γ.Γκουντέλια. Εξετάστηκαν οι δυνατότητες φιλοξενίας των δυο διοργανώσεων - στο χώρο της Γιορτής Κρασιού η πρώτη και στις Κατασκηνώσεις του Δήμου η δεύτερη - και αναλύθηκαν όλες οι παράμετροι για το Δήμο Βόλου και την ευρύτερη περιοχή.
Να σημειωθεί ότι μέλη της ΜΟΤΟΕ που επισκέφθηκαν το χώρο της Γιορτής Κρασιού, συνοδευόμενοι από τον κ.Πελεκάνο, τον δημοτικό σύμβουλο Ε.Τσάμη και τον Πρόεδρο Επαγγελματιών&Ξενοδόχων Ν.Αγχιάλου Β.Ασδεράκη, δήλωσαν ότι είναι ιδανικός για τη διοργάνωση, ενώ ανάλογη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στο χώρο των Κατασκηνώσεων Πορταριάς, όπου η ίδια διοργάνωση είχε φιλοξενηθεί ξανά το 2003.

Δεν υπάρχουν σχόλια: