Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ο Στ. Παπαχρήστος στον Δήμαρχο Βόλου λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησε σήμερα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ΟΕΑ-ΝΑΒ Στέργιος Παπαχρήστος, μία ημέρα πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο όπου, ως μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας Κωπηλασίας, θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου. Τον Βολιώτη πρωταθλητή συνόδευαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΟΕΑ-ΝΑΒ, Απ. Καζάκης και Μαν. Βαρδαλής αντίστοιχα, καθώς και ο Πειραιώτης συναθλητής του Δ.Αγγελόπουλος.
Ο κ.Σκοτινιώτης, αφού ενημερώθηκε για την προετοιμασία του πληρώματος και το πρόγραμμα των αγώνων, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην αγωνιστική προσπάθεια της ελληνικής αποστολής, ενώ ο Στ.Παπαχρήστος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη στήριξη που του παρέχει ο Δήμος Βόλου για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο κ.Σκοτινιώτης ευχήθηκε στον Βολιώτη πρωταθλητή να παραμείνει για πολλά χρόνια στο βάθρο που με τόσο κόπο, προσπάθεια και αξιοσύνη κατέκτησε, ανάμεσα στην ελίτ των αθλητών της Παγκόσμιας Κωπηλασίας, προβάλλοντας την πόλη μας και συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοσή της στον αθλητισμό και ειδικά στην  κωπηλασία.
Ο Δήμαρχος Βόλου εξέφρασε επίσης τα συγχαρητήριά του στη διοίκηση του ΟΕΑ-ΝΑΒ, στους προπονητές και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην προετοιμασία του Στ.Παπαχρήστου, ευχόμενος να επιστρέψει από το Λονδίνο έχοντας εκπληρώσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, ώστε  όλη η πόλη να πανηγυρίσει την ολυμπιακή του διάκριση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: