Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Εργασίες αποκατάστασης των δρόμων από τη ΔΕΥΑΜΒ

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης τομών στους δρόμους από έργα της ΔΕΥΑΜΒ, καθώς υπογράφηκε η σχετική σύμβαση ανάμεσα στον Δήμαρχο Βόλου και Πρόεδρο του Δ.Σ. της Επιχείρησης κ. Πάνο Σκοτινιώτη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Α. Καμπύλης και ΣΙΑ Ο.Ε.» που ανέλαβε την εκτέλεσή τους. Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 68.634,00 ευρώ και θα κατασκευαστεί με χρηματοδότηση από πόρους της ΔΕΥΑΜΒ.
Σύμφωνα με τη σύμβαση, το έργο «αποκατάσταση τομών ασφαλτικών οδοστρωμάτων» προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα 6 μηνών  και αφορά όλες οι απαραίτητες εργασίες (χάραξη με ασφαλτοκόπτη, καθαίρεση, απομάκρυνση πλεοναζόντων υλικών, αφαίρεση του 3Α ή επίχωση με 3Α, συμπίεση της σκάφης, επάλειψη, διάστρωση της επιφάνειας με ασφαλτοσκυρόδεμα, συλλογή, απομάκρυνση των πλεοναζόντων υλικών και τέλος, σκούπισμα του δρόμου) για την πλήρη αποκατάσταση  σε τομές   ασφαλτικών οδοστρωμάτων, που έχουν προκύψει  από  εργασίες για την συντήρηση και λειτουργία δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, σε διάφορα θέσεις στην περιοχή δραστηριότητας της ΔΕΥΑΜΒ (όρια Δήμου Βόλου, όπως προκύπτουν από τον Ν.3852/2010).
Διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται για ένα ενιαίο έργο, αλλά για διάφορες εργασίες διάσπαρτες, που η εντολή εκτέλεσής τους θα δίνεται ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας, όπως αυτές παρουσιάζονται κάθε φορά. Τις εντολές εργασίας θα δίνει ο επιβλέπων στον εργολάβο είτε στον ίδιο είτε σε εξουσιοδοτημένο κατάλληλο αντιπρόσωπό του με την έγκριση της Υπηρεσίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: