Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Π. Σκοτινιώτης: Η εξέλιξη της ΕΒΕΤΑΜ ανοίγει νέους ορίζοντες για την εταιρεία και την περιοχή

Την ανάδειξη της ΕΒΕΤΑΜ σε εθνικό φορέα πιστοποίησης, εργαστηριακών δοκιμών και ελέγχων βιομηχανικών προϊόντων, χαιρετίζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, εκφράζοντας τη στήριξη του Δήμου στο έργο της εταιρείας.
Ο κ. Σκοτινιώτης αναφέρει συγκεκριμένα ότι «η ανάδειξη της Εταιρείας Βιομηχανικής Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Μαγνησίας (ΕΒΕΤΑΜ) σε εθνικό  φορέα  πιστοποίησης, με την αξιοποίηση και των εργαστηρίων πιστοποίησης του ΕΛΟΤ, ανοίγει νέους ορίζοντες για την εταιρεία και την περιοχή μας. Πρόκειται για πολύ σημαντική εξέλιξη και εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την ψήφιση της σχετικής  διάταξης στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών. Ως Δήμος Βόλου, άλλωστε, είναι γνωστό ότι συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε την ΕΒΕΤΑΜ με όλες μας τις  δυνάμεις».
 Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Βόλου ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία την αξιολόγηση της διαχειριστικής του επάρκειας για την υλοποίηση τεχνικών έργων, μελετών, υπηρεσιών και προμηθειών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και πιστοποιήθηκε από την Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας και Ανάπτυξης Μετάλλων (ΕΒΕΤΑΜ) σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: